Bellka
Fanka BB :)
aguga oj ja chodzę cały czas głodna, non stop coś jem. Właśnie zjadam od godz 10 mój 3 posiłek w postaci dwóch kawałków ciasta
No i mam trochę problem w tym jedzeniem, bo biorę 2x dziennie żelazo, a powinno brać się je co najmniej pół godziny przed jedzeniem, no i nie mam kiedy bo co chwilę coś jem 
anja no właśnie mnie by bardziej interesowała ta część praktyczna związana z porodem. Kurcze coraz bardziej zaczyna mnie to przerażać, tzn poród. Nie wyobrażam sobie w ogóle tego
No i mam trochę problem w tym jedzeniem, bo biorę 2x dziennie żelazo, a powinno brać się je co najmniej pół godziny przed jedzeniem, no i nie mam kiedy bo co chwilę coś jem 
anja no właśnie mnie by bardziej interesowała ta część praktyczna związana z porodem. Kurcze coraz bardziej zaczyna mnie to przerażać, tzn poród. Nie wyobrażam sobie w ogóle tego

.
. Zaczynam już wierzyć w te bakterie z reklamy Domestosa, które fruwają w łazience (to muszą być one;-))
pogratulować :-)
morze ,plaża :-)
Ja za to, obraziłam się, bo na moje pytanie czy chce Ice Tea czy coś innego do picia do pracy odpowiedział mi "o mnie się nie martw, kupię coś sobie". Nie odzywałam się z godzinę, a później się popłakałam, że jestem niepotrzebna nikomu.