Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nigdy więcej. wolę płacić.
jak i tak tego nie przestrzegają co mi z kardiologa miesiąc przed porodem jak ja teraz go potrzebuje
chory kraj i tyle.ojtam ojtam..ja dzisiaj przeczytałam post Miny o bloku czekoladowym - Mina - będziesz się smażyć w piekle
- więc dodatkowe pół kilo w biodrach nie wiem komu zadedykuję .....tylko dlatego, że mam blok wybaczam Wam wzmianki o czekoladzie :-)
oo widzę że obraza majestatu była..jakie te chłopy "wrażliwe"Dzisiaj na wieczór pokłóciłam się z mężem nie uwierzycie o coO pedałowanie na orbitreku powiedziałam tylko, że jego pedałowanie byłby wydajniejsze jakby pedałował wolniej, a dłużej i oczywiście królewicz się obraził. Już się nie odzywam może pedałować ile chce i jak chce
![]()
ja mam dawno upatrzony tylko funduszy brak. W tej chwili mamy Fiata Panda 8 letni, a mnie marzy się Chrysler Grand Voyager. Tylko drobnych ok 10 tys nie mam.szukamy samochodu i kurde wielka dupaaaaaaaaaaa
gratulacje.. fajnie tak się urządzać dla siebie i dziecka.. superA my właśnie wczoraj znaleźliśmy nowe mieszkanie i końcem lipca się przeprowadzamy
ja nie mam już takiego apetytu jak na początku ciąży. Teraz jem kiedy jestem głodna.Matko,dziewczyny czy Wy też ciągle głodne chodzicie? Ja na okrągło bym coś jadła
Z doświadczenia ci powiem że im bardziej będziesz dziecko chowała przed kotami tym bardziej będą do niego zaglądać. Ale to wasza decyzja czy dopuścicie zwierzaki do dziecka czy nie.U nas kwestia najważniejsza to tak ustawić łóżeczko żeby kotom nie zachciało się zaglądać do środka.
Gratuluję rocznicydziś mamy pierwszą rocznicę z Lubym