Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec z grubsza odnośnie porodu w wodzie i do wody - nie wiem tego niestety, nie wiedzialam ze jest takie rozróżnienie
moze dowiem sie w sierpniu na szkole rodzenia 

. Moze cos w tym jest.
zjadlam kolacje i ide sie myc bo beda Sami swoi a ja moge to tysiac razy ogladac
w faktach mowili apropo tej ulgi na dzieci i to co premier mowil w expose to mialoby byc tak ze ulga nie bedzie sie nalezala osobom ktorych dochod przekracza 85tys i maja jedno dziecko.
I jesli w takim ksztalcie by to bylo to ja jestem ZA. I nie dlatego ze bedziemy miec dwoje dzieci i nas to nie dotyczy ale uwazam ze dochod 85 tys rocznie to duzo, naprawde wiele osob nie ma tylu przy rodzinach wielodzietnych i musza sobie radzic. I wlasnie tym powinno panstwo pomoc a nie najbogatszym.
Z drugiej strony to jest prorodzinne, chcesz ulge - zrob sobie drugie dziecko ;-). Moze cos w tym jest.
Ja pracuję, mój też bedziemy mieć pierwsze dziecko, ale nie ma mowy o przekroczeniu 85 tyś. rocznie