Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja mam Seata Leona tzn. to nasz wspólny. Przydałoby sie drugie mniejsze autko tak w sam raz dla mnie no, ale kredyt definitywnie nasz leczy z takich pomysłów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
M ma VW Transportera i ja bardzo lubie nim jeździć bo jest duży i wszystko ladnie widać a ja mam honde accord i już mnie do szalu doprowadza ten samochód bo tylko kase trzeba w niego pchać 

a potem jak mała będzie większa to moze Bozia da pieniażki na coś wiekszego albo na własny domek
szczyt marzeń dobrze że za nie się nie płaci
jeszcze zanim zaszłam w ciążę to na tym kineckcie mogłam pobawić się, ale teraz to raczej odpada. Ewentualnie w kręgle wszyscy razem gramy :-)mamba rejonu jako tako nie mamy upatrzonego szukamy na razie czegoś najtańszego i w miarę "dużego" tzn nie chciałabym sprzedać kawalerki 34 m i kupić mniejszej jeśli już to ten sam metraż ale w B-B są drogiea potem jak mała będzie większa to moze Bozia da pieniażki na coś wiekszego albo na własny domek
szczyt marzeń dobrze że za nie się nie płaci
![]()
Daj znać jak wrócisz z Tesco co tam zostało jeszcze bo ja same galoty ino kupiłam i spodenki jeansowe :-)
musa powodzenia u lekarza ;-)
Myśmy niestety nie mieli dużego wkładu własnego dlatego większość to kredyt, ale ja nie chciałam mieć klitki bo wiedziałam ze za niedługo chcemy powiększyć rodzinę i w sumie jestem bardzo zadowolona

no pracuje mam 10h tyg na wieczory tylko. bylo 12,5h ale nam obcieliAzorek z tego co zrozumiałam to ty pracujesz tak?
no niewazne grunt ze jakies tam grosze zarabiam -nie matego wiele-ale mam swoje i nikt mi ni eodbierze;-) teraz zglosilam w firmie termin odejscia na macierzynski ze 28 wrzesnia bedzie moim ostatnim dniem pracy hehe ciekawe czy dotrzymam 
po porodzie zamierzam siedziec cale 9mcy ktore placa i bede szukac pracy na wiecej godzin w miare mozliwosci jak nic nie znajde to wroce tu na te marne 10h i dobiore cos na weekendy zaleznie od tego gdzie mezasty wyladuje i jakie n bedzie mial zmiany.....i zeby nie bylo ze go nie wspieram wszystko ukladam pod niego od ponad 3 lat wiec mam nadzieje ze mi nigdy wiecej tak nie powie

apropos pracy-jakie macie plany pracujace brzuchatki?bo ja chcialabym wrócić dość szybko po porodzie,po dwóch miesiącach, chodziaż na pół etetu.
Debi ja wracam w okolicahc marca na cały etat. No ale wiesz to na razie założenia a i praca taka że większosć mogę zrobić w domu. Jak tzreba będzie to malucha do wózka i 5 min w pracy, a tam same ciocie więc też problemu nie będzie![]()
no pracuje mam 10h tyg na wieczory tylko. bylo 12,5h ale nam obcielino niewazne grunt ze jakies tam grosze zarabiam -nie matego wiele-ale mam swoje i nikt mi ni eodbierze;-) teraz zglosilam w firmie termin odejscia na macierzynski ze 28 wrzesnia bedzie moim ostatnim dniem pracy hehe ciekawe czy dotrzymam
po porodzie zamierzam siedziec cale 9mcy ktore placa i bede szukac pracy na wiecej godzin w miare mozliwosci jak nic nie znajde to wroce tu na te marne 10h i dobiore cos na weekendy zaleznie od tego gdzie mezasty wyladuje i jakie n bedzie mial zmiany.....i zeby nie bylo ze go nie wspieram wszystko ukladam pod niego od ponad 3 lat wiec mam nadzieje ze mi nigdy wiecej tak nie powie
![]()