Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym chyba na autopilocie musiała o takiej godzinie chodzić. 

ja natomiast uwielbiam duże samochody. Rodzice mieli VW Transporter bardzo wygodnie mi się jeździło. W firmie jeździłam Citroenem Jumperem przedłużanym.. taki dostawczy do 3,5t. Wszystkie bajery miał więc jednym palcem się kierowało. A prywatnie mam Fiata Panda od 8 Lat (z salonu) jakieś bieżące serwisy się robi i jeździ. Uwielbiam moją panderozę bo wszędzie się zmieści, chociaż Jumperem tez nie miałam problemuMy również myślelismy o oplu zafirze ale w koncu wyszłedł nam opel omega. Jak na mój gust za długi on jest i nie lubię nim jeździć, wolę moją małą mydelniczkę - fiacika![]()
Kaj chodził do szkolnej zerówki, na 4h dziennie na 2 zmiany jeden tydzień na 8 i kolejny na 12.45.Mina domyślam się, ze cieszysz się, ze nie bedziesz musiała rano wstawać i z synkiem do przedszkola drałować? bedziecie mogli teraz 2 m-ce być razem![]()
Podziwiam za to wstawanie, chociaż jak musiałam to tez tak wstawałam bez problemu.chodzę spać o 23 ,i jestem już 4.30 ,najpóźniej 5 rano wyspana.
jeszcze małe zakupy na wyjazd dla mnie--bo trykotki za małe w biuściea myślalam ,że biust wróci po niepowodzeniu do normalnych rozmiarów ,ale nie wrócił.

dziękuję.. ta historyczna chwila powtórzy się jeszcze raz w przyszłym roku :-)Ooo, to historyczna chwila dla synka, udanej zabawy życzę:-)
dziękuję.. najbardziej to Kaj imprezuje bo ma wakacje i może grać na PS3 ile chce.. ostatni na tapecie tylko Little Big Planet 2.. na spacer na razie z nim nie pójdę bo za oknem piekarnikMina29 miłego imprezowego dnia ;-)
co to za prezenciki?dawaj fotki!,kupiłam prezenciki dla dzieci mojej kuzynki i znajomej dla chłopca i dziewczynki![]()
oby tak do konca
:-)
grunt ze cos wplynelo i rachunki zaplacilam wiec ufffffwitam i ja:-) Sandy jestes niezmordowana spisz tyle co napoleon hehe
anc dobrze ze same dobre wiescioby tak do konca
:-)
ja dzis kiepski dzien mam jakos mam dolek znowu....wczoraj nam dali kase za sailek meza ale nic sie niezgadza....czekamy az list przysla z wyjasnieniem ile czego zaplacili i za jaki okres czasu to jest kasa bo wplynelo za malo jakos. minelo juz 5 tyg oni policzyli wniosek od 25 maja a bezrobotny jest od 15 maja....teraz maja 2 tyg zeby rozpatrzyc jego wniosek o oddanie kasy za czas 15-25 majgrunt ze cos wplynelo i rachunki zaplacilam wiec ufffff
maz wlasnie poszedl na kolejna juz rozmowe o prace...jakos sie nie nastawiam na nic bo srednio co drugi dzien na rozmowy chodzi i jak do tej pory nic z tego nie wyniklo:-(

wcześniej auto miałam i tylko szoferów zmieniałam
a jak prawko dostałam to w kwietniu się autko popsuło ,pasek poszedł załatwił głowice i 2300 poszło się paś. ja tez mam roverka i pali nieżle.Mąż wziął na raty x5 i teraz sobie spłaca