Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. udało Nam się dotrzeć do kina na "jak urodzić i nie zwariować". nie nazwałabym tego filmu cudem kinematografii, ale ubawiłam się na 100%. bardzo podobała mi się postać jednej z bohaterek, która tak samo nie lubi być w ciąży jak ja. nie zrozumcie mnie źle, bardzo kocham moją córkę, ale pierwsze trzy miesiące rzygałam całymi dniami, później zaczęła się zgaga, bóle krzyża, płaczliwość, omdlenia, problemy ze snem itp itd. to nie jest mój ulubiony stan
. to ta bohaterka miała właśnie podobnie. zresztą idźcie i zobaczcie film. naprawdę polecam.Dziekuje wszystkim za odpowiedzi [nie bede wszystkich cytowac bo sensu nie maEmotion nie martw sie waga. Czytalam ze osoby z wieksza waga miewaja mniejszy przyrost w ciazy i moze to dlatego. A zmienilas sposob odzywiania?
Lekarz mi mówił, że mogą świadczyć o skracającej się szyjce. Zawsze mi sprawdza sondą czynność szyjki i palpitacyjnie.
Oj dziewczyny to też napewno jest tak, że nie kazde kłucie o tym świadczy i nie zawsze tak pewnie jest...nie kazdy ból można rozpoznac, w ciąży to ciągle coś kłuje i napina się-ja przynajmniej tak mam, ale zawsze trzeba o tym mowic lekarzowi. Ja biorę leki na receptę ale dodatkowo mogę brać wspomagająco buscopan-on jest bez recepty, dobry jest i bezpieczny w ciąży, można go brać. Warto mieć w apteczce, jest rozkurczowy. Może emotion kup sobie i jak cię taki ból najdzie to weż sobie i jakoś doczekasz do wizyty.

Wziełam 3 dawnki i zrobiło się na tyle lepiej że sobie potem sama poradziłam, wiem ze za wczesne odstawianie leków nie jest dobre ale bałam się dłużej, jednoczesnie bałam się dłużej tak kaszleć. Syrop poleciła mi ciocia farmaceutka z ponad 30letnim stażem. Wierzę, ze nie zaszkodziłąm maluszkowi i wybrałam mniejsze zło.
No to obie wizytujemy w poniedziałek:-) na pewno wszystko jest dobrze, poprostu jest spokojne, jak się narodzi może będziesz zadowolona, że nie daje popalić :-). Moje maleństwo jest bardzo żywiołowe, wczoraj jak się kąpałam to cały brzuch mi latal tak szalało, aż męża wołałam żeby popatrzył, a za to zaciska nóżki i nie chce pokazać czy jest dziewczynką czy chłopcem i nadal nie wiemy:-( chyba ma charakterek po mamie mały złośnik/ca ;-)
jutrzenka - to dobry sposób na wczorajszy mecz, tym bardziej że bezbramkowy.. ja poszłam czytać i spać, bo nie mogłam patrzeć na tę beksę (ronaldo ma od wielu lat u mnie taki przydomekA Bablyss jeszcze mialam Cie zapytac i zapomnialam. Jak sie ma Twoja ciąża do Twojego suwaczka z owulacją
a ja ogladam bokiem i jednoczsnie gram w Mahjong i poczytuje forum
)

juz myslalam zeby sobie na balkon kupic basenik (taki mały, bo większy niz 1x2m się nie zmieści) i siedzieć tam cały weekend - a co!! to był plan dla synka na za rok, ale może go wytestuję? 
aż je poczułam 
także jeśli dobrze pójdzie to w nowym roku mozemy już być na swoim w moim ukochanym mieście :-)
to nie wiem czy to źle czy o co chodzi 

biedok nawet nie miał okazji do karniaka