reklama

Październik 2012

ufff. usmażyłam 30 naleśników...
teraz odkurzanie i po dziecko do zerówki... potem na terapię i dnia nie ma

jak ktos ma nadmiar gotówki to ja również swój nr konta mogę podać/..:rofl2::rofl2:

reklama
nikolaa - &&&&za wizyte i upatrzone autko

debi - ja mam zamrażarę w piwnicy taka wieeeelką i pcham do niej ile wlezie :-)

musa - ja teraz Michałka też czuje w poprzek

jutrzenka - ciągle czekam na przelew , odkąd zmieniłam bank - mam po 16, a nawet po 17 - ale na jutro umówiłam sie do fryzjera :-)

nikamo - teraz już czuje mocniej, ale tylko jak kopie w dole i po bokach

emotion - jak dzidzia kopie, to wszystko ok, tracisz wodę, wróciłaś do pracy, więc więcej spalasz - tylko się cieszyć :-)

MalinowaP - malinki mam na krzaczkach - w ubiegłym roku kupiliśmy dom z ogrodem i sadem i mam takie rożne cudowności, jak papierówki, porzeczki, śliwki, wiśnie, czereśnie itp. :-)

mina - na jaką terapię ?

chciałam wszystkie przestrzec przed blokiem czekoladowym Miny - jest tak pyszny, że 3/4 zjadłam sama w 3 dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Nikola szkoda że u nas nie stosują takiej metody mogliby chociaż trochę poczuć takiego bólu.
Co do zaprawiania mój się miała za to wziąść ale jakoś mu nie śpieszno więc chyba zapasów nie będzie:no:
Ja poleciałam do pracy bo oczywiście się paliło no i zeszło trochę. potem pojechałam do Reala na zakupy i kupiłam bodziaki za 4 zł. Teraz robię obiadek szyneczka wieprzowa w sosiku i ziemniaczki zapiekane ze śmietaną i pietruchą. Na jutro robi się rosołek:tak:
Dzisiaj dostałam próbki kosmetyków Johnsona, a mojej paki z ciuszkami dalej nie ma i płyty gazowej też nie :crazy:

Jestem :-)

Mamba te wyprzedaże z F&F to w głownym tesco na warszawskiej powiem Wam że jak byłam tam po 11 to panie dopiero przybijały metki z przecenami więc kupiłam parę rzeczy tych które już były przecenione nie chciałam czekać az przecenią cały dział bo patrzyły i tak na mnie jak na sępa wyprzedażowego :-D więc myślę że jak pojedziecie sobie dziś pod wieczór to upolujecie fajne rzeczy bo mają 50% na noworodkach :tak: ja tam musze wrócić tylko z większa gotówką a dla dorosłych mają nawet do 70% ale nic tam nie znalazłam ciekawego :no:

Zjadła bym taki blok ale się boję :-(

azorek wszystkiego naj dla męziastego prezentem się nie przejmuj nie jest najważniejszy ;-)

nikola gdyby to zastosować moze facet w końcu poczułby się jak kobieta przy porodzie :-D

mina - na jaką terapię ?

chciałam wszystkie przestrzec przed blokiem czekoladowym Miny - jest tak pyszny, że 3/4 zjadłam sama w 3 dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na terapię SI integracji sensorycznej z Kajem. Już ostatni raz.. chodziliśmy od września i jest znacząca poprawa.

A blok rzeczywiście uzależnia... ale który diler się przyzna że jego produkt taki jest??
tancze.gif Zobacz załącznik 478564 hahaha_na.giflol.gif mniam.gifnadwaga.gif rotfl.gif

Mina - super, że Kajowi pomaga :-), a co do bloku.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D świetny komentarz :-D:-D, mam przyjaciółkę , która ma synka Kajetana i wołają na niego Kajo, co baaaaardzo mi się podoba, w ogóle imię dla synka super, ale to najlepsza przyjaciółka i nie mogłam rąbnąć :-)

azorek - wszystkiego naj dla małża, niech szybko znajdzie pracę i niech my platformy z głowy wywietrzeją :-)

Witaj bablyss :-),
ja też tak jak emotion_sickness mam takie kłucia w pochwie, tzn. miałam bo od kilku dni nie wracają. I też to lekceważyłam, myslałam, że skoro bóle są tak nisko to może bardziej coś związanego z pęcherzem. A o czym świadczą takie bóle? To się teraz zmartwiłam...
Lekarz mi mówił, że mogą świadczyć o skracającej się szyjce. Zawsze mi sprawdza sondą czynność szyjki i palpitacyjnie.

Oj dziewczyny to też napewno jest tak, że nie kazde kłucie o tym świadczy i nie zawsze tak pewnie jest...nie kazdy ból można rozpoznac, w ciąży to ciągle coś kłuje i napina się-ja przynajmniej tak mam, ale zawsze trzeba o tym mowic lekarzowi. Ja biorę leki na receptę ale dodatkowo mogę brać wspomagająco buscopan-on jest bez recepty, dobry jest i bezpieczny w ciąży, można go brać. Warto mieć w apteczce, jest rozkurczowy. Może emotion kup sobie i jak cię taki ból najdzie to weż sobie i jakoś doczekasz do wizyty.

reklama
MalinowaP - malinki mam na krzaczkach - w ubiegłym roku kupiliśmy dom z ogrodem i sadem i mam takie rożne cudowności, jak papierówki, porzeczki, śliwki, wiśnie, czereśnie itp. :-)

mina - na jaką terapię ?

U mnie na krzaczkach ani widu, ani słychu jeszcze. Ale my mamy takie maliny leśne, może potrzebują czasu:confused:
A jeśli chodzi o blok to...... ZA PÓŹNO!! :sorry2: I tekst za jasny jak na takie ostrzeżenie :cool2:

Mina29 cieszę się, że jest poprawa:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry