Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

więc myślę że jak pojedziecie sobie dziś pod wieczór to upolujecie fajne rzeczy bo mają 50% na noworodkach
ja tam musze wrócić tylko z większa gotówką a dla dorosłych mają nawet do 70% ale nic tam nie znalazłam ciekawego 

mina - na jaką terapię ?
chciałam wszystkie przestrzec przed blokiem czekoladowym Miny - jest tak pyszny, że 3/4 zjadłam sama w 3 dnii pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

świetny komentarz 
, mam przyjaciółkę , która ma synka Kajetana i wołają na niego Kajo, co baaaaardzo mi się podoba, w ogóle imię dla synka super, ale to najlepsza przyjaciółka i nie mogłam rąbnąć :-)Lekarz mi mówił, że mogą świadczyć o skracającej się szyjce. Zawsze mi sprawdza sondą czynność szyjki i palpitacyjnie.Witaj bablyss :-),
ja też tak jak emotion_sickness mam takie kłucia w pochwie, tzn. miałam bo od kilku dni nie wracają. I też to lekceważyłam, myslałam, że skoro bóle są tak nisko to może bardziej coś związanego z pęcherzem. A o czym świadczą takie bóle? To się teraz zmartwiłam...
no jak nie masz potrzeby to po co masz brać.ja mam taką zasadę, że nigdy nie biorę nic bez zgody mojego gina :-)
MalinowaP - malinki mam na krzaczkach - w ubiegłym roku kupiliśmy dom z ogrodem i sadem i mam takie rożne cudowności, jak papierówki, porzeczki, śliwki, wiśnie, czereśnie itp. :-)
mina - na jaką terapię ?
chciałam wszystkie przestrzec przed blokiem czekoladowym Miny - jest tak pyszny, że 3/4 zjadłam sama w 3 dnii pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I tekst za jasny jak na takie ostrzeżenie