azorek84
mama Amelii 2009
witam nadrobilam powierzchownie po lebkach jak to sie mowi wiec sie za wiele nie odniose sorki

tak jak anc pisala czesto nawet dzidziek ucisnie cos i cie zakluje wiec nie ma sie czym martwic
Malinowa P bylam na gg bo mam w kom wlaczone wystarczylo napisac
ale woziol mi przyjechal rozlozylam jezdzi jest ok wkleje fotki pozniej jak wroce z pkola mlodej 
my nadal czekjamy na meza zasilek dla bezrobotnych lapki mi juz opadaja laski ile to trwa

od 16 maja!!!!!!!!!!!! zaraz bedzie 2 mce jak czekamy no wscies sie idzie.....za wozio zaplacilam kasa ktora mialam na rachunkki teraz mama nadzieje ze mi gazu i pradu nie odetna za szybko

tak tu w uk od dawna to sie praktykuje i moja tesciowa byla zdziwiona jak mi podala miesko gotowane a facetom smazone ze zabralam mezowi kotleta z talerza--bo przeciez ci nie wolno heheheheh kazali tylko prowadzic dzienniczek i zapisywac co sie jadlo w ciagu dnia zeby pozniej w razie problemow jelitowych z kupka czy alergicznych moc eliminowac zagrozeniePotem Pani dietetyk mówiła o odżywianiu w ciąży i w czasie karmienia piersią - tu mi się podobało, że podkreśliła że nie ma diety matki karmiącej i tak naprawdę można jeść praktycznie wszystko, ale z umiarem i po prostu obserwować jak dziecko reaguje, ale nie ma sensu profilaktycznie żyć wyłącznie o gotowanej marchewce, ryżu i indyku bo a nuż coś innego dziecku może zaszkodzić![]()

no te skurzce to sporo ciezarowek raczej ma takie klocia jak by i sa calkowicie normalneDziewczynki tak o skurczach mowicie, a powiedzcie czy ktoras miala z Was takie jakby 'klucia' w 'pochwie' w szyjce macicy, tak pod koscia lonowa, nie zdarzaja sie na okraglo ale boli bardzo i niewiem co to moze znaczyc, pozatym bole jajnikow jak przed okresem ;(
tak jak anc pisala czesto nawet dzidziek ucisnie cos i cie zakluje wiec nie ma sie czym martwic
U Azorka coś cicho, nawet na GG jej nie ma. Zaczynam się martwić.
taaa azorkowa slabo wypoczela miala dzien na biegu i zero czasu na netaHmm na wątku o wizytach pisałam jak dzidziuś azorka ale cisza.mam nadzieje ze wszystko dobrze i odpoczywa:-)
Malinowa P bylam na gg bo mam w kom wlaczone wystarczylo napisac
ale woziol mi przyjechal rozlozylam jezdzi jest ok wkleje fotki pozniej jak wroce z pkola mlodej 
my nadal czekjamy na meza zasilek dla bezrobotnych lapki mi juz opadaja laski ile to trwa

od 16 maja!!!!!!!!!!!! zaraz bedzie 2 mce jak czekamy no wscies sie idzie.....za wozio zaplacilam kasa ktora mialam na rachunkki teraz mama nadzieje ze mi gazu i pradu nie odetna za szybko