reklama

Październik 2012

Hmm blok czekoladowy... Czekolada do picia gorzka. Tak zdecydowanie narobiłyście mi smaku na czekoladę.
Bo dziś najadłam się czarnych porzeczek i kwaśnego mam dość na jakiś czas.
Buscopan jest podobny w działaniu do nospy. Brałam chyba jak miałam zapalenie pęcherza. To było przed ciążą.

reklama
Niezłe ostrzeżenie a ja chciałam dzisiaj jechać do tesco ale mój to taka maruda, że powiedział, że nie pojedzie przez całe miasto:crazy: No nic postaram się jutro tam dotrzeć:tak: Zobaczę może znajdę jakiegoś towarzysza do tej wycieczki. No i moja płyta gazowa w końcu przyszła:-D już nie mogę się doczekać mojej skończonej kuchni.

Hmm blok czekoladowy... Czekolada do picia gorzka. Tak zdecydowanie narobiłyście mi smaku na czekoladę.
Bo dziś najadłam się czarnych porzeczek i kwaśnego mam dość na jakiś czas.
Buscopan jest podobny w działaniu do nospy. Brałam chyba jak miałam zapalenie pęcherza. To było przed ciążą.
Dokładnie jak nospa, tylko ja np. mam problemy ze skurczami od początku a nospę jak długo się bierze to ona tak rozluznia mieśnie (w tym szyjkę) że może powodowac jej skracanie.Ale też wiem, że duzo dziewczyn bierze nospę na skurcze, moja siostra także i nic się jej nie dzieje, to pewnie indywidualna sprawa.W każdym bądz razie bezpieczny jest, rozkurczowy i nie działa negatywnie na szyjkę. Ale oczywiscie że trzeba lekarzowi mowić o tym, napewno coś da na takie sprawy powtarzające się.

dziewczyny,czy słyszałyście o tym że nie bedzie znieczuleń przy porodzie?ja piernicze,chyba sie za przeproszeniem zesram ze strachu :szok: nie wyobrażam sobie nie mieć możliwości dostania,miało być tak ze wszystkie kobiety beda mogly miec a teraz żadna.szlag mnie trafi

dziewczyny,czy słyszałyście o tym że nie bedzie znieczuleń przy porodzie?ja piernicze,chyba sie za przeproszeniem zesram ze strachu :szok: nie wyobrażam sobie nie mieć możliwości dostania,miało być tak ze wszystkie kobiety beda mogly miec a teraz żadna.szlag mnie trafi

A kto się czuje na siłach, żeby fundować kobietom ból porodowy??? Może jeszcze cc będą wykonywać bez znieczulenia????

ja wybieram jeszcze mniejsze zło i smaczniejsze mianowicie piwo bezalkoholowe które zawiera witaminy z grupy B które działają rozluźniająco na mięśnie.

piwko2_na.gif

witam,

wczoraj nie miałam czasu na BB więc tylko szybko ogarnęłam poboczne wątki, a dziś znów w biegu i znów ogromne zaległości, ale już większość ogarnęłam więc wiem co i jak u was
także idę czytać resztę
pozdrowienia dla wszystkich bo indywidualnie się nie odniosę

reklama
Dokładnie jak nospa, tylko ja np. mam problemy ze skurczami od początku a nospę jak długo się bierze to ona tak rozluznia mieśnie (w tym szyjkę) że może powodowac jej skracanie.Ale też wiem, że duzo dziewczyn bierze nospę na skurcze, moja siostra także i nic się jej nie dzieje, to pewnie indywidualna sprawa.W każdym bądz razie bezpieczny jest, rozkurczowy i nie działa negatywnie na szyjkę. Ale oczywiscie że trzeba lekarzowi mowić o tym, napewno coś da na takie sprawy powtarzające się.

mi ginka tez mowila o nospie ze sie moze skracać szyjka - ja na szczescie jeszcze nie musiałam brać, magnez w zupelnosci mi wystarcza.
witajcie wieczornie, mąż kupił truskawki od znajomej - prosto z działki, ale jaki smak..jaki kolor - nieporównywalne, no i cena niższa niz te na targu pędzone (6zł), zapłacił 12zł a dostał 3,5kg hihihi co ja z tym teraz zrobie? wypilam wielką szklanke koktajlu, poprawiłam arbuzem i brzuch mi rozrywa.. moze do jutra wytrzymają, to jutro jeszcze pojemy i pomrożę..
która to narobiła mi smaka na rosół?? pałam olbrzymią miłością do tej zupki, a w ciąży mogłabym ją jesc non stop! teraz idą upały, wiec nie zrobie rosołu, a chęć zostanie :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry