azorek84
mama Amelii 2009
nie pamietamAzorek A po tych słodkościach załatwiałaś się normalnie?
ale raczej niebardzo bo do tej pory mam hemoroidy ktore zaczelys ei wlasnie w poprzedniej ciazy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie pamietamAzorek A po tych słodkościach załatwiałaś się normalnie?
ale raczej niebardzo bo do tej pory mam hemoroidy ktore zaczelys ei wlasnie w poprzedniej ciazy
Mam termin na 11październik, tak mi wyliczył komp, bo szczerze mówiąc nie byłam jeszcze u lekarza, boję się tego pierwszego usg
Mam prawie czteroletnią już córeczkę, jestem ciekawa jej reakcji na nowego małego domownika

i tam tez sie wstawia nowe suwaczki
i widze ze nasze corki to imienniczki
moja tez amelkowna
czesc mamulce!
teraz to robie rozne ciekawe przystawki, tak mnie wzielo... wczoraj zrobilam male papryczki nadziewane serem kozim i buleczki pomidorowo-bazyliowe z twarozkiem ogorkowym
lekarze wyliczyli mi termin w uk na 9 sierpnai w pl na 4 sierpnia a urodzilam 15 lipca
kazdy sie smial ze mnie ze skad ja niby mam wiedziec kiedy urodze i jaka plec bedzie a mnie trafilo jak piorun i odrazu woedzialam
teraz zero kompletnie zero takich zjawisk paranormalnych
no coz jak bedzie chlopiec to super bo bedzie parka a z drugiej str dla dziewczynki wszystko mam i bedzi mi latwiej:-) wazne zeby zdrowe bylo i tyle a o imionach nawet nie myslalam jeszcze i daleka droga do tego heheheKKAROLCIA: widzę, że nie tylko ja nie obwieściałam jeszcze nowiny, u nas póki co mamy tajemnicę z mężem, nikt się nic nie domyśla, chociaż moja mama wymyśla mi coraz nowsze choroby, bo jestem taka bez życia, kładę się i zasypiam w ciągu dnia...Obiecałam sobie, że nie powiem nic nikomu dopóki nie będę po piewszym USG i nie dowiem się, że wszystko ok:-)