Nikolaa
szcześliwa mamusia!!!!!!!
lorelain no co chcesz typowy facet co się będzie rozczulał;-)
!!!! moja Wiki też nie cały czas pamięta i nie cały czas mówi zadała pytania ale jak sobie przypomni to doucza tatę wczoraj go ochrzaniła że przecież mamusia będzie mieć dzidziusia to musi mi przynieść soczek i być miły dla mnie 

!!!! moja Wiki też nie cały czas pamięta i nie cały czas mówi zadała pytania ale jak sobie przypomni to doucza tatę wczoraj go ochrzaniła że przecież mamusia będzie mieć dzidziusia to musi mi przynieść soczek i być miły dla mnie 

ciezko nadrobic hehehe podobnie mam wieczorem jak z pracy wracam. wczoraj postanowilam ze zerkne na bb bo jeszcze kolacje jadlam i ledwo moglam nadrobic
no tak mnie naszlo ze si epowstrzymac nie moglam. co do srody popielcowej to ja niestepcjalnie wierzaca jestem dwa jestem w ciazy i nie mam zamairu sobie nic odmawaic. kolezanka w pracy mnie wczoraj opierdzielila ze juz od dzisiaj scisly post powinnam zachowac
nie mam takiego zamiaaru i strasznie mnie to wkurzylo. sama ma dwoch synow i co w ciazy sobie odmawaial jedzenia? jakos slabo mi sie to widzi
tak ze sorki dziewczyny bez urazy kto chce niech sobie posci ale ja nie zamierzam bede jesc to na co mam ochote i ile mi sie zachce