Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)

Mina29 i Nikolaa nie jesteście same, mi również się wydaje, że wszystkie spodnie robią się przyciasnawe, a jak mi ciasno, to automatycznie robi mi się niedobrzea to dopiero szósty tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej
![]()
Hej dziewczyny ja jak zwykle piszę wieczorową porą.to moj czas laptopka:-)A teraz uwaga!Czy słyszałyście o chińskim kalendarzu płci?Może to głupie ale moim koleżankom i mamie się sprawdziło.Mnie wychodzi dziewuszka:-)Sprawdza się pod takim wiekiem,ile lat się skończy w roku poczęcia,czyli ja dopiero w czerwcu skończę 29 ale sprawdzam sobie 29+styczeń i GIRL!Ciekawa jestem Waszych wyników zabawy
Chiński kalendarz płci dziecka - Forum - *-spam-*

Ale macie tempo laski.

... zjadłam pare kęsów, ale się nie da eeeeeeeeeh faceci
ale dajecie z tym pisaniem przeczytalam i nie pamiętam co komu mialam napisać