reklama

Październik 2012

Mam do was wszystkich jeszzce pytanko, czy używacie już jakiś kremów na rozstępy, jeśli tak to zdradźcie tajemnicę, jakie?? ja przy pierwszej ciąży używałam od wczesnych tygodni, i nie wiem, czy dlatego czy nie, ale nie mam żadnego rozstępa:) tylko, że nie pamiętam jaki to był krem, za nic nie mogę sobie przypomnieć:(:no:

reklama
Mam do was wszystkich jeszzce pytanko, czy używacie już jakiś kremów na rozstępy, jeśli tak to zdradźcie tajemnicę, jakie?? ja przy pierwszej ciąży używałam od wczesnych tygodni, i nie wiem, czy dlatego czy nie, ale nie mam żadnego rozstępa:) tylko, że nie pamiętam jaki to był krem, za nic nie mogę sobie przypomnieć:(:no:
nie raczej dlatego że masz takie geny jak stosowałam wszystkiego i mam brzuch jakby ktoś po nim orał a moja koleżanka niczym sie nie smarowała w 3 ciążach i ani jednego rozstępa i wiesz też już nie pamiętam nazw skleroza nie boli:-D

a co do tycia to ja miałam 36 kg w pierwszej ciąży teraz też się nie dam max 15 chce, po ciąży w końcu schudłam do wagi wyjściowej ważyłam 60 kg przy 168 ale niestety problemy z hormonami dołożyły mi parę kg ale bez załamki po ciąży wezmę się za siebie i znów będę laska:-D

Ostatnia edycja:
Jagoda ja też przy pierwszej ciąży nieźle przytyłam, nie pamiętam ale chyba około 18-19kg:( nawet gin się dziwił, że troszkę za dużo:( ale po porodzie, miałam surową dietę, ze względu na karmienie marnej, sama się pilnowałam, żadnych smażonych rzeczy, kalorycznych, słodyczy i ważyłam mniej niż przed ciążą:) może tym razem też mi się tak uda:) albo i nie :((((

A ja się kąpię i biorę prysznic w zależności od ochoty. Tyle że kąpiel nie za gorąca.
Ja sobie kupiłam krem i było na nim napisane ze stosować po 3 miesiąu ciąży, a przez te pierwsze miesiące to mi cycki jak szalone rosły i niestety rozstęy są. Rozstępy to ponc ordery zasługi dla matki;-)
A co do seksiuku to jakoś ochoty brak. I boję się póki co. A czuję się też jakoś taka rozmemłana.

a jak mi ciasno, to automatycznie robi mi się niedobrze:( a to dopiero szósty tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej:(
o właśnie.. dokładnie to samo....
ja mam podobnie... w pierwszej ciąży przytyłam 22 kg ale teraz nie dam się! :-)

też mam taki chytry plan, tylko jak to się ma do dzisiejszej podwójnej porcji frytek i klopsików :cool::cool:

ja używałam kremy firmy ATW z wyciągów roślinnych, ido biustu również, nie mam żadnych rozstępów co przy wadze +25 kg mogło się zdarzyć.
Do biustu mam tylko zakupię sobie p/rozstępom.
A tak naprawdę to ważne żeby się codziennie smarować wtedy będą efekty

moncia23 wiesz ja np przy karmieniu nie schudłam ani kilograma wręcz przeciwnie a z ręką na sercu bsrdzo uważałam co jem prolaktyna może działać róznie... mnie przez prolaktynę niestety się woda zatrzymuje w organizmie ale ty nie masz sie co przejmować pewnie znów pięknie schudniesz

Hej dziewczyny w piatek zrobilam tescik wyszedl pozytywny. Termin chyba koniec pazdziernika (ok 29) ale ciezko obliczyc bo pierwszy cykl staran po wyjeciu implanta mial 32dni, drugi 24 a za trzecim razem sie udalo, witam wszystkie dziewczynki ze staraczek;-) sprobuje was nadrobic od poczatku zeby was lepiej poznac, ale nie powiem troche juz naskrobalyscie:szok:

Witam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :biggrin2:

witajcie nowe mamuśki:-D

narobiłyście mi smaka tymi naleśnikami że zmobilizowałam siły i zrobiłam
no i właśnie się skończyły - były pyszniutkie, z miodzikiem, mniammm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry