Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też robiłam ostatnio placki i mąż się śmiała że pierwszy raz jemu brakło tak wsuwałamMniam naleśniki. Ale mi smaka zrobiłyście. Ja wczoraj o 22 smażyłam placki ziemniaczane i ledwo zdążyły trochę przestygnąć a już zjadałam.
No ja dzisiaj na wieczór rosołek sobie zrobiłam takie chęci miałama ja mam ochotę na różne zupy .... sama nie wiem którą bardziej bym chciała![]()
Witamy witamyZobacz załącznik 439636Hej dziewczyny w piatek zrobilam tescik wyszedl pozytywny. Termin chyba koniec pazdziernika (ok 29) ale ciezko obliczyc bo pierwszy cykl staran po wyjeciu implanta mial 32dni, drugi 24 a za trzecim razem sie udalo, witam wszystkie dziewczynki ze staraczek;-) sprobuje was nadrobic od poczatku zeby was lepiej poznac, ale nie powiem troche juz naskrobalyscie![]()

No nie większosć znajdą się i laicy w tych sprawach np. JaWitam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)

Moncia23 dziękuję! Termin porodu jest orientacyjny, wyliczony przeze mnieDo lekarza na wizytę idę w poniedziałek, wtedy też ma mi założyć kartę ciąży bo jak byłam tydzień temu to powiedział, że jeszcze za wcześnie. Już się nie mogę doczekać tej wizyty!:-)

Mina29 i Nikolaa nie jesteście same, mi również się wydaje, że wszystkie spodnie robią się przyciasnawe, a jak mi ciasno, to automatycznie robi mi się niedobrzea to dopiero szósty tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej
![]()
Teraz tańcuje jak szalona. Lecę dokończyć swoje obowiązki i szykować się do spania bo padam:-( A co do kąpieli to owszem jestem za. Nic mnie tak nie odstresuje jak wieczorna ciepła ( nie gorąca) kąpiel:-) W pierwszej ciąży miałam zakaz ale tylko przez 3 tyg (ostatnie tygodnie
), bo miałam skurcze i rozwarcie postępowało.