Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalnie nadążyć za Wami nie można. Pędzicie jak szalone i widzę ,że październik będzie produktywny hehe.
Malami,Belka świetne wiadomości
Lorelain super ta lista.
Witam nowe mamusie .Ja dzisiaj byłam u fryzjera ,nową mam fryzurkę i humor od razu lepszy.Mi mdłości przeszły i martwię się bardzo bo to już 3dzień,ale znowu nie mam apetytu,ostatni posiłek jadłam o godz 14.
Zapominajka 19 grudnia to fajna data ;-):-)
hej ja moze troche nie w temacie naszych brzuchali ale moze ktos mi cos doradzi jesli codzi o fotelik dla Kuby. Musze kupic taki 15-36 co sie z niego siedzisko robi. Ktoras z Was mam starszych dzieciaczkow juz kupowala taki fotelik i cos mi poradzi????
hej dziewczyny,
mam pytanie bo się niepokoję. Wczoraj w toalecie zauważyłam że mam różowy śluz.Dziś już jest znowu prawie kremowy, ale boję się, że to może się powtórzyć i że jest niebezpieczne. czy powinnam isc do lekarza?![]()
-
ja wam powiem dziewczyny że ja w ogóle nie mam takich problemów z Matim...jeszcze chyba sie nei zdażyło żebym musiała na niego krzyczeć a tym bardziej jakiś klaps. Jest od urodzenia typowym książkowym aniołkiem i na pewno nie ma tego po mnie bo ja dałam rodzicom popalić. Jak juz Mati dostaje kare to własciwie tylko i wyłącznie za to że jest leniem i nie chce mu sie po sobie sprzątać. Wtedy idzie na pare minut posiedziec do naszej sypilani. Wszystko załatwiamy na spokojnie i rozmową. Zawsze go sadzam na kolanie i staram mu sie wytłumaczyc co robi źle i co mi przeszkadza.
Jeszcze nigdy nikogo nie udeżył, nie popchnął, nie kopnął itd. Bardzo dużo czasu sam sobie organizuje. Główne hobby to dinozaury wiec ma z nimi zajecie na cały dzien, uwielbia rzeczy plastyczne wiec duzo rysyje, maluje, wycina, klei. Kocha autobusy wiec w gre wchodzi jeszcze zabawa pojazdami![]()
Na spacerach grzecznie idze ze mna za rączkę i jeszcze mi sie nie zdażyło żebym musiała go gonic a on sie nie słucha.
Jak był dzidziusiem to prawie wcale nie płakał, dużo mógł sobie sam leżeć i patrzeć na czarno biały obrazekMały chichracz, z byle czego co chwile sie smieje
![]()
ale skrobiecie hehehehe i co ja zrobie jak pojade na 3 tyg urlopu i bez neta bede hahaha w zyciu nie nadrobie za wami

ale niepamietam juz zbytnio co i komu
uciekam poczytac inne watki i jakas kawke zrobie korzystajac ze mam dzien w ktorym sie napije bez nudnosci:-) a aa moj dzisiaj po pracy zaraz idezie na jakies piwkowanie z kolegami z pracy
ja mam wolne u siebie dzisiaj bo postanowilam ze jak mezasty bedzie chcial gdzies wychodzic to niech idzie poki moze. jak bedzie 2 dzieci w domu to juz tak nie bedzie latwo;-):-) pewnie zobacze go jutro dopiero przy sniadaniu hehehe albo sie obudze jak mi powieje alkoholem w sypialni tak jak ostatnio
no niemoge zniesc zapachu alkoholu a tak bardzo lubilam sobie po pracy czy przy weekendzie winko jakies wypic 

Kilka dni juz nie pilam ale dzis tak jakos mam ochotke:-)