reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

azorek to podziwiam:tak: i zycze zeby ten porod tez byl w miare przyjemny i moze troche krotszy:-p ja znieczulenie oczywiscie wzielam ale nie pomoglo na dlugo a gas&air pomogl ale chyba bardziej mezowi, bo mi co chwile podbieral ta rurke:sorry::-D

Witam nowe mamusie ciekawe ile nas juz jest ze 100?....

reklama
To niezle, naprawde gratuluje ze mialas jeszcze sily i checi sama pchac na swiat malude:) ja nie mialam nic do powodzenia;)

Dziewczyny dwie kreski( nawet bardzo slabe)...gratuluje- jest ciaza;) i nie wkrecajcie sobie ze poronienie albo ze ciaza zewnatrzmaciczna bo to glupie teorie ktore robia nam metlik w glowach, trzeba isc do lekarza i wszystko jasne:)

scotland dokladna w miare na bierzaco liste mam znajdziesz na watku z isat bez komentarzy i na dole podsumowanie ile mamus jest :tak:aaa no i teraz tak z gory zakladam zejsc z 35h godzin porodu do 5:-D:-D:-D hahahaha dam rade a co!;-):-D
polcia fakt ze czesc dziewczyn sie wykruszy szczegolnie po porodzie;-):tak:

polcia zloty pocisk?? hahahaha padlam hahahahahah

ja rodziłam 13 h ... ale nie wspominam najgorzej ... mi tez najpierw odeszły wody :-p

witam nowe październikówki...wyślijcie mi dane na pw a ja jutro masowo juz wszystkie dodam na liste :tak:

reklama
Do góry