reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
Lorelain gratulacje super wiadomosci, dobrze ze ludziki sie zdrowo rozwijaja.Czekam na fociaki!!!!!!

Scotland fajnie połaczenie z chrzcinami, a córcia chyba do Ciebie podobna?

fotki i opis badania dałam na wątku z wizytach u lekarza...teraz lece was nadrobić:-)

a jak tam wiesci od KaKa?

Rysia jestesmy w identycznej sytuacja:D:D moj Igor jest z 24.10.2010 a od wczoraj wiem ze to juz 3 tydzien kolejnej ciazy...jestem baaaaaaaaaardzo szczesliwa:D czyli ja czekam do konca pazdziernika:) no to przed nami dluga droga;) szczerze....boicie sie drugiego porodu :>????

Santinka - ja sie teraz bardzo boje bo chyba chciałabym rodzic mimo wszystko sn, a jak bedą kazali cc to chyba uciekne bo mnie przeraża cc!

KaKa - odezwij się bo bardzo się martwię!

kuurcze...ale ze mnie gapa, dodalam odpowiedz apropo ostatniego wpisu na pierwszej stronie..musicie mi wybaczyc jestem tu nowa, GRATULUJE BLIZNIAKOW i postaram sie wciagnac w te watki:) prosze o wyrozumialosc

Ja tez sie tak samo jak pekam ze szczescia tak samo sie boje, jak chcesz cos wiedziec to pytaj, ja bylam jedna z tych ktorym los normalnie nie pozwolil.... porod od 9 do 19.20 i zakonczylo sie cc

reklama
Do góry