reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
no wiec krasnale mają się dobrze, są juz fajnymi ludzikami z głowa brzuchem i rączkami, wszystko było fajnie widać na USG. Są identycznej wielkości co do mm i ładny 9 tydzień. Mają prawie po 2 cm ! Cholerka to dla tego mam taki brzuch!
Dokładnie badanie opisze w odpowiednim wątku.

o nie... na serio?

hm. a ja mam skończony kurs i nawet dwa podejścia egzaminu za sobą... ostatni egzamin we wrześniu i tak to teraz stoi w miejscu. A na wiosnę właśnie chciałam to wznowić :-) :tak:

Mam nadzieję że tak nie będzie.. bo nie mieszkam w mieście i prawko by mi się przydało żeby do lekarza zajechać czy nawet do sklepu. No cóż poczekamy zobaczymy :)

Mają prawie po 2 cm ! Cholerka to dla tego mam taki brzuch!
aaaaaaaaaaaaa to mowisz ze u mnie trojaczki???!!!!:szok: masakra heheheheh
super ze podwojne szczescie:-Dwiesz obejzalam fotki z twoich poprzednich skanow i nic tam widac nie bylo zeby byly dwa szkraby:eek:czyli ze co jak ja bylam to tez jeden za drugim mogl sie schowac??? ja juz wam pisalam ze u mnie obciazenie w genach jest calkiem spore:shocked2:

dokładnie był schowany jeden za drugim i teraz tez tak jest dla tego ciężko było ich złapać na jednym zdjęciu. Pokarze wam fotki to padniecie.

reklama
Lorelain a jak zareagowałaś jak gin ci powiedzial że będzie parka ? bylaś trochę w szoku ?

A mężulek co powiedzial?

Ostatnia edycja:
Do góry