Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja taki powrót miałam niedawno - między 1 a 2 ponad 5 lat różnicyale mi to pasowało a tu niespodzianka
za to wzięło mnie na zwykłego, ordynarnego hamburgera, pyyyszny był!

No ty lepiej nie wróż bo może i przyjdzie dzień kiedy jedna z nas napisze kochane jestem w szoku. Słyszałam trzy serduszkawitam wieczorową porą
widzę że nam na wątku dzieci przybywa, coraz więcej bliźniaków
vibeke - witaj w naszym gronie i gratuluję podwójnego szczęścia
nie było mnie na forum 24h a 10 stron do przeczytania, aż zapomniałam co chciałam napisać
mnie to dziś zgaga dopadła po śniadaniu i trzyma cały czas, pierwszy raz w życiu mam takie coś i mam nadzieję że ostatni
co do obiadu to u mnie znów naleśniki:-), tym razem z kapustą
tak sobie myślę, że już teraz bliźniakami na forum nie zszokujemy nikogo także o trojaczki trzeba się postarać;-) hehe, oby tylko nie u mnie

Mamba - mnie po takiej informacji to chyba trzeba byłoby na noszach z gabinetu wynosić:-)
a tak na serio to w niedzielę siostra zapytała mnie czy przypadkiem bliźniaków nie będzie, a ja na to że nie bo jeden pęcherzyk i dopiero po paru minutach zczaiłam że przecież w jednym też mogą być dwa maluchy i od tamtej pory nie mogę przestać o tym myśleć, aż się boje w poniedziałek na USG iść, zwłaszcza po wizycie Lorelain

Witajcie raniutkodziewczyny ja juz jestem
uzupełniłam listę październikówek to proszę sprawdzić czy każdy się na niej znajduję bo nie wiem czy kogoś nie przeoczyłam
mama zadzwoniła i sprzedałam jej nowinę ... reakcja okropna i tylko mnie bardziej załamała :-(