Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupiłam dżinsy na sznurek do regulacji ,bo mnie wszystkie inne gniotły i dwa "podwójne hamaki':-),bo mi biust wychodzi z tych co miałam bokami
Dziś się bardzo miło zaskoczyłam. Dzwoniła do mnie położna pracująca u mojego gina ( u niej się rejestrowałam na wizytę więc wie,że w ciąży jestem) z zapytaniem czy wszystko okbo ostatnią ciążę poroniłam. więc są jakieś plusy chodzenia ciągle do jednego gina. Normalnie jeszcze w szoku jestem, że się babeczka zainteresowała
![]()
ja również, mam luźne dresy i w domu tylko w nich pomykam.Teraz jeszcze nie mam brzucha ale smigam w dresach bo mi najwygodniej.
(
jesli chodzi o wątek zamknięty to ja na fb i na nk nie wchodze wcale wiec wolalabym żeby tam sie forum nie przeniosło bo nie bedzie mi sie tam chciało pisać.
Nie kapuje dla czego po prostu bez kombinowania nie można tutaj na BB założyć grupy. Zapominajka powysyła do wszystkich październikówek zaproszenie i tyle. Do tego nie potrzeba zgody żadnego admina. Będą tam tylko zdjęcia a weryfikacją będzie lista październikówek z nr telefonów. Jakby sie cos działo, albo ktos by sie długo nie odzywał to zawsze bedzie wtedy jakis kontakt.