GoKa80
Aktywna w BB
Witam Was serdecznie.
Ja też łapię ciągle doła,zwłaszcza wieczorami jest dramat.
mdli mnie przeokropnie,w sklepie mięsnym dzisiaj myślałam,że oszaleję,na samo wspomnienie jest mi niedobrze.
Mam pytanie do dziewczyn biorących duphaston,nie boli Was żołądek?Ja miewam takie bóle brzucha,że nie mogę wytrzymać.Mam wrażenie,że to po duphastonie...
Pomyślcie o mnie ciepło jutro o 10-tej,mam wizytę.Boję się....
dobranoc.
Ja też łapię ciągle doła,zwłaszcza wieczorami jest dramat.
mdli mnie przeokropnie,w sklepie mięsnym dzisiaj myślałam,że oszaleję,na samo wspomnienie jest mi niedobrze.
Mam pytanie do dziewczyn biorących duphaston,nie boli Was żołądek?Ja miewam takie bóle brzucha,że nie mogę wytrzymać.Mam wrażenie,że to po duphastonie...
Pomyślcie o mnie ciepło jutro o 10-tej,mam wizytę.Boję się....
dobranoc.
Dziewczyny ale jesteście produktywne!Nie mogę nadążyć za wami;-)Ale mi smaka narobiłyście na frytki,a tak się dziś w sklepie broniłam przed kupnem
Ja też biorę duphaston i do tego no-spę,ale brzuch,w sensie żołądek mnie nie boli,tylko fakt,że codziennie staram się jeść coś nabiałowego,jak nie płatki z mlekiem to serki,jogurty.Jeju muszę się też wziąć za badania bo lista od Pani Gin czeka,ale tak mi się nie chce rano wstawać...rozleniwia się człowiek na zwolnieniu.Z okazji dzisiejszego święta,zrobiłam sobie prezent i idę jutro do kosmetyczki.
A wracać wcale tam nie muszę!
amelkowna z dnia na dzien co raz szybciej wstaje a ja chodze na rzesach
jestem przemeczona nie moge sie odeapac jak mnie najdzie zmeczenie i doopinka blada 
ide cos wszamac bo te rogaliki za man chodza teraz i bede musiala sobie zrobic jutro hahaha