Witam dziewczyny ,niezbyt czesto tu zagladam ,bo bola mnie oczy od siedzenia przy kompie,to chyba pozostalosc jeszcze po zapaleniu spojowek i teczowki...mniejsza z tym...
Polcia-koniecznie zmien lekarza..co za pacan totalny ,ja bym mu chyba przegryzla tetnice na miejscu..wrrrr
co do kotow -sama mam 2 w domu-9 letnia kotke Gandi i 8 letniego kocura Miauczynskiego,w zyciu by mi nie przeszlo przez mysl,zeby sie ich pozbywac,tylko dlatego ,ze probowalam przez wiele lat zajsc w ciaze lub teraz bedac w ciazy...
co do badan zazwyczaj podstawowe badania pierwsze to-mocz bad.ogolne,morfologia,hbs,hiv,wr,toxo igg+igm,grupa krwi(chyba,ze mamy oryginalny wynik,wtedy go zabierany na wizyte ze soba),u osob z nawracajacymi anemiami zelazo,niektorzy zlecaja tez hormony tarczycy,wszystko tak naprawde zalezy od lekarza
jesli chodzi o zwolnienie,ja nie mialam z nim problemu ,moja doktor od razu mi je wypisala...tak wiec od samego poczatku ciazy odpoczywam

jesli chodzi o sny..to dzisiaj mialam jakis dziwny ,obudzilam sie i juz nie moglam zasnac...snilo mi sie ,ze zapchala mi sie wanna i nie chciala splywac woda ajak sie nad nia nachylilam to zaczely z niej wyplywac nieczystosci,fekalia,pelno kupy,wodnistej mazi,rowniez pod wanna,do tego stopnia ,ze niebawem cala lazienka mi plywala,siostra mowila,ze jak sie sni kupa to pieniadze..hahaha...ciekawe z ktorej strony,wrazliwym proponuje nie czytac tego mojego snu beznadziejnego..
mam mase zaleglosci do czytania,w miedzy czasie cos tam skrobne..milego dnia kobietki...fajna pogoda sie zrobila bynajmniej u mnie
kasikd slodkie malenstwo...:-)