Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jestem już zmeczona ale szczęsliwa!!
Wszystko w porządku. Badania prenatalne w normie nie ma żadnych nieprawidłości NT 1,7 ,.Dzidzia ma 6cm no i nna pytanie o płeć pan doktor powiedział że jeszcze nie na 100% ale mignęła mu dziewczynka!!!! Czyli Amelka będzie a jak nie to Kubuś![]()
Tesciowei zachwyceni,robilismy grilla tylko że mnie chyba coś rozkłada . Ale co tam wazne że z dzidzią ok. Zdjęcie dodam to odpowiedniego wątku.
Co prawda jeszcze mam czekać 10 dni na wyniki PAPPA ale trzeba być dobrej mysli.

Ja przegięłam z jedzeniem ,tak już dobrze się czułam po tym grillowym jedzeniu,że wciągnęłam jeszcze czekoladę i to był wielki błąd teraz za niego płacę
Karolina o ile mi wiadomo Nikamo jest po 35r.ż. i takie badania są raczej konieczne.
Nikamo świetne wiadomości i ciekawe czy się sprawdzi i będzie dziewczynka .
Lorelain widziałam,że odezwała się na innym wątku.Bidulka się jeszcze męczy![]()
dzieki,nie pomyslalam o tymja mam miec w tym tygodniu usg genetyczne i podłapuje wszystko co piszecie na tn temat,bo sie strasznie stresuje przed ta wizyta:/

niestet.Teraz powoli się ujawnia,ale teraz nie czuję pustki jak poprzednio tylko jest taki bardziej wypełniony ,ciężko to napisać.A z nakręcaniem się masz rację ja zauważyłam ,że trochę przystopowałam