Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Azorek ja bym zasypiała na stojąco. Wczoraj o 21 padłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale u mnie byla sytuacje ze jedna osobe mieli zwolnic wiec to tzw zabezpieczenie;-)
.
prawie na zawal padl hahaha jego mina bezcenna hahaha najgorzej bylo jak rano otwieralam sklep i pieklam chlebek z ziolami i mnie mulilo a manager przyjezdzal zeby kase zliczyc i mi pomagac czasem to musialam sie mega mocno pilnowac zeby nie widzial ze cosik mi dolega
pracuje w biurze gdzie sa prawnicy adwokaci itp ludziska czytam sobie u nich ksiazki o prawach w pracy itp i doczytalam ze w sumie jak jest redukcja personelu to mnie i tak mogli by zwolnic
manager chcial robic rozmowe na pkty i osoba ktora najmniej pkt dostanie musi odejsc a to moj jedyny kontrakt z ta firma wiec dla mnie oznaczalo by to ze wogole pracy bym nie miala. w pracy mam samych polakow i tylko supervisor zna troche angielski reszta wogole wiec ja bym wybrnela z tego;-) stanelo na tym ze obcieli nam godziny i zostalismy wszyscy:-)wiec bez stresu przynajmniej
tylko maciezrynski bede miec bardzo niski bo policza mi 90% moich dochodow wiec lipa straszna ale jakos damy rade