Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Azorek ja bym zasypiała na stojąco. Wczoraj o 21 padłam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
prawie na zawal padl hahaha jego mina bezcenna hahaha najgorzej bylo jak rano otwieralam sklep i pieklam chlebek z ziolami i mnie mulilo a manager przyjezdzal zeby kase zliczyc i mi pomagac czasem to musialam sie mega mocno pilnowac zeby nie widzial ze cosik mi dolega
pracuje w biurze gdzie sa prawnicy adwokaci itp ludziska czytam sobie u nich ksiazki o prawach w pracy itp i doczytalam ze w sumie jak jest redukcja personelu to mnie i tak mogli by zwolnic
manager chcial robic rozmowe na pkty i osoba ktora najmniej pkt dostanie musi odejsc a to moj jedyny kontrakt z ta firma wiec dla mnie oznaczalo by to ze wogole pracy bym nie miala. w pracy mam samych polakow i tylko supervisor zna troche angielski reszta wogole wiec ja bym wybrnela z tego;-) stanelo na tym ze obcieli nam godziny i zostalismy wszyscy:-)wiec bez stresu przynajmniej
tylko maciezrynski bede miec bardzo niski bo policza mi 90% moich dochodow wiec lipa straszna ale jakos damy rade