Kaka82
Mamusia październikowa'08
Na początku roku miałam ambe na naturalne produkty;-) Taka farba może być bardzo fajna. Postanowiłam przez ciążę zapuścić włosy. Zobaczymy czy wyjdzie.
Szykuje kolejną herbatkę i siedzę w szaliku na szyi. Na gardło próbowałam sobie zrobić płukankę ale mało co nie haftnęłam...
Oglądam dalej nastoletnie ciąże i widzę, ze u nich tam nie ma żadnych problemów z pracą na część etatu...fajnie. U nas to kiepsko nawet z całym etatem.
Szykuje kolejną herbatkę i siedzę w szaliku na szyi. Na gardło próbowałam sobie zrobić płukankę ale mało co nie haftnęłam...
Oglądam dalej nastoletnie ciąże i widzę, ze u nich tam nie ma żadnych problemów z pracą na część etatu...fajnie. U nas to kiepsko nawet z całym etatem.
ja ma rozeznania nie mam bo skonczylo sie na kleszczach wiec teraz wszystko przedemna heheh wyjdzie w tzw "praniu" nie nastawiam sie na nic bo juz wiem ze plan porodu swoje a zycie swoje;-):-)

tak czy siak musieli mnie ciac hihi maz nawet mi kupil taka poduche do siadania z bolacym tylkiem bylo wygodniej:-)najpierw dal mi kolko takie do plywania dla dzieci ale jak na nie saidlam odrazu peklo

a mogłabyś wpisać przeciwskazania do tej właśnie ostatniej grupy?