Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w ciazy niepowinno sie brac goracej kapieli bo podobno moze wczescniej porod wywolać.
w niedziele na kolacje robilazm kieszonki z ciasta francuskiego z nadzieniem krabowym - zjedlismy wszystkie!! Adas zajdl 2 nawetJa zażywam kąpieli ilekroć mam ochotę. Nie przesadzam tylko z temperaturą.
A za mną chodzi ciasto francuskie...
Tymczasem myję podłogi hehehe
od czasow studiow nie mialam juz doczynienia z naswietlaniami, ale jesli dobrze pamietam, to czrwone swiatlo jest na problemy skorne i stany zapalne, a niebieskie na stany przeziebieniowe... poszukaj moze w gogglach, bo ja nie jestem pewna...nie moge sobie nijak poradzic z katarem, nawet 'naświetlanie' czoła, w ogóle twarzy taką lampą z czerwonym światłem niewiele dajeale ide dziś do internisty niech spojrzy co sie dzieje.. mam nadzieje że bez antybiotyku sie obejdzie.
to u Ciebie alergia wiosennawitajcie
nie wiem jak u was, ale u mnie wieje jakiś halny! i co z tego że słońce wyszło.. brr, zimnica okrutna i 5'C
ja mam ataki kichania od par dni i pękają mi naczynka w nosie. a tak to wszyscy zdrowi całe szczęście..
lenia mam oczywiście dalej. i dobrze mi z tym![]()
ta lampa jest chyba 20letnia i rodzice ją kupili chyba specjalnie na zatokiufam, że to mi pomoze
zimno w chacie ze juz 3h ogrzewanie wlaczone bo zamarznac mozna normalnie
witamy witamy jak masz problemy ze stworzeniem suwaczka zerknij na watek z regulaminem tam sa odnosniki i pomoc ajak bys nie mogla sie dokopac to pisz priv wszystko wyjasnieHejka,własnie odkryłam waszą stronke i chciałabym sie przyłączyć:-).Mam termin na 1.10.

i do tego do pracy trzeba jechac to jeszcze w autobusach kontak z roznymi ludzikami ehhhantylopkaJa zażywam kąpieli ilekroć mam ochotę. Nie przesadzam tylko z temperaturą.
ta lampa jest chyba 20letnia i rodzice ją kupili chyba specjalnie na zatokiufam, że to mi pomoze
arwen tak uzywam farb z amoniakiem dziecko nie urodzi sie rude ;-) taki zabobon kiedys slyszalam![]()

I glodna!!