Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Evelka może to właśnie przez tę podróż,przemęczona jesteś i stąd to plamienie.Leż odpoczywaj i szybko przejdzie Pati witaj,zrób sobie suwaczki
A my nie śpimy,synek podziębiony gdzieś katar wewnątrz go blokuje i ciężko oddychać.Jutro oczywiście nie idzie do p-kola
Jeśli któraś już na nóżkach zapraszam na rogaliczki z serem i kakao.
Całą noc nie spałam ,chłop przy tej anginie tak chrapie ,istna masakra ,cały dom nie śpi a on graa ,że hej ....
Miłego dnia ,powodzenia dla wizytujących
Witam się i ja! Towarzystwo odprawione do p-la i pracy,więc delektuję sie ciszą . Sandy masz jeszcze te rogaliki? To ja poproszę :-).Mam struclę truskawkową,także mogę się podzielić jakby co... Polcia trzymam kciuki.
Wszystkim chorowitkom zdrówka.
A ja dzisiaj muszę jechać do kadr pracowniczych podbić legitymację ,wieć sobie jeszcze skoczę szybko do rossmana.Dawno nigdzie nie byłam,to cieszę się jak dziecko,hehe.Kupię jakąś farbę i tusz i podkład ,zrobię się na bóstwo,bo na twarzy 10 mega pryszczy plus opryszczka,masakra...