Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... a on już myślał że poczuł "Tadzika" lub "Ferdka"
bo tak mówi do naszej dzidzi ...
ale takowej pod ręką nie mam.Obyło się bez tabletek. Musiałabym praktycznie brać co drugi dzień. Na początku ciaży mogłam spać za dnia a teraz nie zasnę

U mnie wszystkie objawy jakie byly takie sa, ale nigdy zbyt uciazliwe nie byle--Jesli chodzi o 'hartowanie' dzieci, to w irl masakra, pazdziernik zimno w bluzie mi a tu dziecialki moze roczne w podkoszulku i pieluszcze ://W sobote w sklepie naprzyklad wpadla na mnie moze 1,5 roczna dziewczynka, niby okej sfeterek getry.. a nizej.. gole nogi - biegala po sklepi na bosaka :/ Matka ja tylko na rece i do auta :// - dodam ze to nie jest wyjatek
i pluskały się na golasanikolaa - nie mam kota, ale jestem panikara i wyczytałam, że mozna zarazić się surowym mięsem przez skaleczenie, a w sobotę robiłam mielone i miałam małe oparzenie na palcu i oczywiście jak skojarzyłam te fakty, to już od wczoraj siedzę na necie i czytam, więc nakręcam się choć sama wiem, że prawdopodobieństwo nikłe, ale wizytę mam dopiero 23 kwietnia, więc zrobię, bo to będzie już 17 tydzień (nie do wiary) , to prawie 3 miesiące, zrobie tak przed sama wizytą, to przy okazji sprawdzę morfologię

margot, też chciałabym tym razem nosić małe w chuście, zgadałam się na ten temat z koleżanką która 2,5 miesięcznego synka i okazało się, że ona chustę ma, małego nosi i bardzo sobie chwali. Pokazała mi sposób wiązania i wkładania dziecka i powiem Ci, że wygląda to BANALNIE :-) .
No może, ale ja naprawdę jestem ANTYTALENT. Ale na pewno spróbuję. Też będę miała chustę od koleżanki, a druga kumpelka jest w ogóle doradczynią chustową, robi z tego warsztaty, więc się do niej wybiorę na nauki. Karola no co Ty piszesz o tej ginekolog, pierwsze słysze zeby taki lekarz wtrącał sie w prywatne sprawy i jeszcze dopytywał czy jestes w związku małzenskim czy antykoncepcje chcesz stosować,czy dziecko z wpadki ale SZOK![]()
a wiecie mi chyba waga skoczy drastycznie w gore ja od paru dni mogla bym z kuchni nie wychodzic no ciagle glodna jestemstaram sie podjadac owocki marchewke jakies tam inne zastepniki zapelniacze pysia ale na sniadanie 6 kromek chleba z salata serem i pomidoriem wchlonelam teraz znow zjadlam pol talerza salatki warzywnej 2kielbaski z usztarda i bulke wielka do tego
ktoras z was te zma taki apetyt??!! masakra jakas

Gin powiedział, że nie ma najmniejszych wskazań do dalszych badań prenatalnych, a tym samym żegnajcie testy pappa i amniopunkcje. :-) Płci bestyjka nie pokazała, w ogóle dość leniwa była i nie chciała się specjalnie ruszać, trzeba było prowokacji, żeby się tak obruciła, żeby się dało wszystko pomierzyć.