Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nie myślałam źle,czułam się dobrze więc tłumaczyłam sobie,że wszystko jest na pewno o.k.No i dziecko jest całe i zdrowe bez tych wszystkich wyników badań.Teraz też mam nadzieję,że tak będzie,bo gdyby było coś nie tak to by mi chyba powiedzieli...

I zaraz zjem miseczkę tej zupy z ryżem:-)
a wiecie mi chyba waga skoczy drastycznie w gore ja od paru dni mogla bym z kuchni nie wychodzic no ciagle glodna jestem
staram sie podjadac owocki marchewke jakies tam inne zastepniki zapelniacze pysia ale na sniadanie 6 kromek chleba z salata serem i pomidoriem wchlonelam teraz znow zjadlam pol talerza salatki warzywnej 2kielbaski z usztarda i bulke wielka do tego
ktoras z was te zma taki apetyt??!! masakra jakasalez mam lenia i senna jestem przez ta pogodea wiecie mi chyba waga skoczy drastycznie w gore ja od paru dni mogla bym z kuchni nie wychodzic no ciagle glodna jestem
staram sie podjadac owocki marchewke jakies tam inne zastepniki zapelniacze pysia ale na sniadanie 6 kromek chleba z salata serem i pomidoriem wchlonelam teraz znow zjadlam pol talerza salatki warzywnej 2kielbaski z usztarda i bulke wielka do tego
ktoras z was te zma taki apetyt??!! masakra jakas