Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moge sobie nijak poradzic z katarem, nawet 'naświetlanie' czoła, w ogóle twarzy taką lampą z czerwonym światłem niewiele daje
ale ide dziś do internisty niech spojrzy co sie dzieje.. mam nadzieje że bez antybiotyku sie obejdzie.no wiesz ja mieszkam na wsi i u mnie nikt nie nawozi nawozami upraw tylko po prostu gnojem, teściowie mają krowę i karmią ją naturalnie a nie paszami a dawniej tez były różne zagrożenia może nawet i gorsze niż obecnie tylko ludzie o nich niw wiedzieli umarł bo umarł nitk sie nie roztrząsał dlaczego czy to był rak czy zwał i o ile kobiety rodziły dużo dzieci to tez spora była umieralność wśród noworodków wiec różowo nie było mimo zdrowego trybu życia po porstu była selekcja naturalne w tej chwili tej selekcji praktycznie nie ma i dlatego jesteśmy słabsi niż nasi dziadkowie i babcie ....malionova w tamtych czasach nie nawozili ziemi chemią.
Nie było kwaśnych deszczy.
Choroby wściekłych krów i zmutowanych wirusów.
Wszystko było zdrowe.
Wolne od modyfikacji genetycznej.
Ciąża była stanem fizjologicznym.
Dzieci też rodziły sie w polu i było dobrze :-)
Kiedyś było inaczej