fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Witam się z herbatką
.
Eliana witaj,rozgość się
.
Marteczka gratuluję zkupu pralki .
Nikolaa zdrówka.
Wczorajsze zakupki udane,włoski zafarbowane,jeszcze tylko fryzjer został,ale to może jutro...
Kupiłam farbę SYOSS NATURE o obniżonej zawartości amoniaku,a wyszło spoko,ja niestety też już mam siwe i muszę co miesiąc farbować
.
Poza tym Amela była wczoraj taka wkurzająca,że miałam juz dość.Cała noc mnie brzuchol bolał,zresztą teraz też,chyba z nerwów i ze stresu.
Dzisiaj wizyta!!!Tylko po L-4 ale mam nadzieję na usg i badanie,idę do nowej lekarki i nie wiem w sumie jak bedzie.
Trochę dziewczyn dzisiaj wizytuje,więc POWODZENIA!!!
.Eliana witaj,rozgość się
.Marteczka gratuluję zkupu pralki .
Nikolaa zdrówka.
Wczorajsze zakupki udane,włoski zafarbowane,jeszcze tylko fryzjer został,ale to może jutro...
Kupiłam farbę SYOSS NATURE o obniżonej zawartości amoniaku,a wyszło spoko,ja niestety też już mam siwe i muszę co miesiąc farbować
.Poza tym Amela była wczoraj taka wkurzająca,że miałam juz dość.Cała noc mnie brzuchol bolał,zresztą teraz też,chyba z nerwów i ze stresu.
Dzisiaj wizyta!!!Tylko po L-4 ale mam nadzieję na usg i badanie,idę do nowej lekarki i nie wiem w sumie jak bedzie.
Trochę dziewczyn dzisiaj wizytuje,więc POWODZENIA!!!
chyba niebawem i mnie to czeka.
Po długim przemyśleniu powiedział że jutro weźmie sobie wolne :-) ależ ja mam dar przekonywania hehehe... i już cały dzieć mam rozplanowany. Zakupy, fryzjer, spowiedź... itd
wiecznie to samo....
nosz qrw... jak wstalam warknelam na nia mowie jej ze jest srodek nocy i ma isc w tej chwili do lozka a ta w ryk
to ja zaniodslam zmienilam znow pampa zrobilam mleko i tlumacze (przysiegam tak mnie nerwy poniosly ze myslalam ze jej trzepne bo zaczela sceny robic aja od 2 w nocy do niej lazilam co 20 min bo zawodzila!!).....zasnela dopiero po 6 rano no szlag by to.....ja kimnelma raptem godzinke
padam na pysk i jeszcze oczy mam napuchniete bo jak sie tak na nia wydarlam to poszlam sie wyryczec u siebie bo to taka moja bezsilnosvc plus hormony ze sie darlam na nia
więc 4 wizytujące ;-)