Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
widze co zamawiam i w jakiej ilosci place karta i "wuala" zakupy w domku. tez jak bylo zimno iwialo i lalo nie mialam ochoty ciagac mlodej i siebie na ziab do sklepu to tez zamawialam z dostawa...minus taki ze warzywa i owoce nie dadza sie pomacac przez laptopa
ael jak cos mi nie pasuje to pan zabiera i zwracaja kase.

wiesz ja sie wlasnie boje ze jak maluch sie pojawi to ona osiagnie epicentrum tego 3 latkowego buntuazorek84 wiem co czujesz bo moja taki popis dała wczoraj 2 razy, też wczoraj darłam się na nią i jeszcze klapy zarobiła,co juz dawno zapomniałam jak to jest,dać w tyłek.Masakra.Mam wrażenie jakby się cofała w rozwoju czasami ze swoim zachowaniem w stosunku do mnie...
twoja Amela jeszcze mniejsza,ale moja to juz perfidnie,dobrze wie,co robi i jak na mnie to działa...
współczuje Ci i łaczę w wyrzutach sumienia![]()
ja co prawda robie wszystkoz eby jej klapsa nie dac bo dla mnie to objaw mojej bezsilnosci i daje upust emocjom ...nie zebym specjalnie byla za bezstresowym wychowaniem bo pozniej dzieci rosna i wchodza na glowe rodzicom. tylko ona jeszcze mala jest i wiele rzeczy nie jest w stanie zrozumiec jeszcze ale raz zarobila klapsa nie mocnego tylko klapnelam w pampka mimo wszystko nadal zle sie z tym czuje bo mloda niezbyt byla swiadoma co sie dzieje
:-(niestety takich sytuacji sie nie uniknie a teraz dodatkowo nosi przez hormony
tak sie dzisiaj splakalam normalnie oczy mam nadal zapuchniete....dolek bo sobie nie radze a co bedzie jak drugie sie pojawi??nieprzspane nocki plus amelkowna zazdrosna o rodzenstwo ehhh az sie boje na zapas normalnie