Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ptyska dalej boli i pewnie bolec bedzieDziewczyny czy was też nadal boli brzuch jak przed okresem a do tego w krzyżu?
Ja niewiem jak ja wroce po 2,5 miesiacach do pracy ://po 2 tyg L4 jutro wracam do pracy - nie wyobrażam sobie siedzenia 8h przy mojej kiepskiej kondycji, ale cóż - zobaczymy
Ja też mam taką elektroniczną wagę z biedronki, tylko ja kupowałam jakoś grudzień/styczeń, i nie wiem czy teraz są takie same. Ale moja się świetnie sprawdza. Nawet jak zejdę, przesunę ja w inne miejsce i wejdę jeszcze raz to wynik jest identyczny.Tak elektroniczna ale wiecie co chyba się pośpieszyłam z zachwalaniem ta się coś zwiesza i musiałam pojechać wymienić , mam nadzieje że ta już będzie działać jak nie to w ogóle oddam więc może i tanioszka ale nie wiem czy długo podziała![]()
to super! gratuluję!Podusia do mnie dotarla, juz nie moge sie doczekac, aby sie z nia dzisiaj przespac hehe
Dostalam tez list ze szpitala z wynikami badan z krwi i usg genetycznego i ryzyko wystapienie jakichkolwiek wad genetycznych u naszego Dzidziola jest wg nich bardzo niskie. Nasze "szanse" obliczyli na 1:17153takze kolejny kamien milowy za nami
![]()