Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mnie też piersi szczególnie nie bola tylko sutki są wrażliwe i starsznie swedzą, więc chyba nie ma się czym martwić.A jak to u Was z objawami jest? Mi mdłości już przeszły z czego się cieszę niezmiernie, wracają tylko jak za długą przerwę między posiłkami mam.
Piersi mniej już bolą, co mnie akurat trochę martwi. W ogóle, ciągle jakieś schizy mam![]()
Kurcze sama się zastanwiam nad tym detektorem ale to też trochę kasy a my mamy wydatki, no nie wiem.Marteczko głowa do góry ważne że Twój ukochany jest po Twojej stronie,a teściów olej... jeszcze będzie im głupio że tak się zachowali... ja osobiście znam chłopaka który ma 30 lat i tak słuchał się mamusi że wszystkie dziewczyny które poznawał nie przeszły "egzaminu" u jego mamy nie miały szans u niego...koszmar
Witaj Ptyśka im nas więcej tym lepiej...prawda?
Nikolaa Ja również dzisiaj zamówiłam detektor, czekam z niecierpliwością
Mi mdłości również przeszły, piersi nie bolą, w krzyżu na szczęście jeszcze nie odczuwam... ale ta senność zostanie mi chyba do końca ciąży:-) Pozdrawiam.
po 2 tyg L4 jutro wracam do pracy - nie wyobrażam sobie siedzenia 8h przy mojej kiepskiej kondycji, ale cóż - zobaczymy 

a najgorsze to wstawanie w nocy sikać wyglądam wtedy jak zombi ,śmieję sie ze jak mi sie wstawać tak bardzo nie chce do toalety to jak ja do dziecka będę wstawać jak ja takie zombi jestem
.