Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pogoda taka,że spać się chce non stop,pies znudzony łazi za mną krok w krok żeby się bawić a mnie się nic nie chce :-(

.Ja też tak mam
nie czuje codziennie i nie caly czasDziewczyny, które czują już maluszki - czy Wy czujecie swoje dzieciątka codziennie?, czy od czasu do czasu, bo ja to raz na jakiś czas i się martwię, że skoro już poczułam, to powinnam już ciągle
najwyrazniej wieczorem po calym dniu jak sie poloze do wyrka ale i to nie zawsze pewnie maluszek tez czasem spiocha kiedy ja chce spac;-)jeszcze wczesnie w sumie wiec mamy czas jak raz sie c=zacznie mocniejsze rozpychanko tu juz bedzie codziennie bez wytchnienia wiec ciesze sie skromnymi nawet sporadycznymi ruchami na razie;-):-)&&&&& kciuki zacisniete powodzenia na wizycie i moze juz sie uda podgladnac maluszka miedzy nozkami;-)A ja mam dziś wizytę u lekarza mam ogromną nadzieję ,że poznam płeć :-) i mam nadzieje ze wszystko dobrze bo o dziwo czuję się wyśmienicie![]()
, a zaczęło się w piątek kiedy wzięłam się za porządki i padłam dopiero wieczorem
Natomiast w sobotę zorganizowaliśmy małą i nieplanowaną imprezkę ze znajomymi, więc pół dnia spędziłam w kuchni szykując jedzonko, ale najważniejsze, że wszyscy dobrze się bawili i ja wytrzymałam do końca imprezy
Do tej pory padałam spać już w godzinach 21-22, a w sobotę bez problemu mogłam siedzieć do 1 w nocy
byłam po prostu w szoku. Do tego pozowliłam sobie ma małe szaleństwo ( normalnie nie mogłam się już powstrzymać) i kupiłam maluszkowi body i śliczny kombinezonik