reklama

Październik 2012

Azorek witaj spowrotem! Fajnie, że już jesteś.

W kwestii karmienia to planuję karmić do pół roku ale plany swoją drogą a życie swoją. W każdym razie max do roku czasu.
Jeśli chodzi o spanie to planujemy na pewien czas wstawić łóżeczko do naszej sypialni a jak skończymy remontować pokój dziecinny to maluch przeniesie się do swojego pokoju.

Dopiero zjadłam obiad a już mi marand narobiłaś smaka na placki ziemniaczane. Mniam :-)

reklama
mmmmmmmm placki ziemniaczane:-pmoze jutro machne ...choc mama narobila mi smaka na mlode ziemniaczki i do tego machne moze piersi z kurczaka w sosiku pomidorowo-smietanowym:-) a ziemniaczane w pon bym zrobila...wiedzialam ze wroce na bb i zaraz mi smaka bedziecie robic hehehehe

aaa zauwazylyscie ze jak lecialam do pl to zaczely sie upaly a jak wylecialam to sie ochlodzilo??:rofl2: heheheto moja wina przywiozlam ladna pogode i wywiozlam ze soba choc u nas dzis zimno...nadal mam szok termiczny hehehe

hehehe zeby to takie proste bylo ;-) spoko w tvn mowili ze ponoc od srody znow macie miec ocieplenie;-)u was bedzie piekne lato a u mnie bedzie padalo wiec spoko na pogode i upaly zdazycie sie zalapac jeszcze:-D ja tam sie umeczylam jak nie wiem w tym ukropie...temp powyzej 25 juz mi nie odpowiada wcale a wcale tym bardziej z brzucholem na przedzie;-)

reklama
Malinowa Paula zdrówka zycze ,żebys jak najszybciej wyszła do domku!

Azorek witaj z powrotem!!

Widzę że temat karmienia na tapecie. Ja karmiłam Miśka równiutki rok (choc pod koniec dostawał cyca tylko raz dziennie rano) i w tym okresie spal ze mna w łożku,było mi wygodniej . Po tym czasie bez problemu zaczał spac samodzielnie .Uwielbialam budzić się i zasypiać patrząc na tego śpiacego stworka:) :)

Byłam dzis na tych targach Szczesliwa mama-szczęsliwe dziecko. Niestety nie podobało mi sie zupełnie .Pare stoliczków informacyjnych myśle że raczej bardziej dla kobiet ktore pierwszy raz są w ciązy .Co do usg to nie zalecali robic jesli w przeciągu dwóch tyg miałas lub masz badanie usg u swojego lekarza ,ja mam wizyte za trzy dni .Więc wróciłam z niczym .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry