Azorek witaj spowrotem! Fajnie, że już jesteś.
W kwestii karmienia to planuję karmić do pół roku ale plany swoją drogą a życie swoją. W każdym razie max do roku czasu.
Jeśli chodzi o spanie to planujemy na pewien czas wstawić łóżeczko do naszej sypialni a jak skończymy remontować pokój dziecinny to maluch przeniesie się do swojego pokoju.
Dopiero zjadłam obiad a już mi marand narobiłaś smaka na placki ziemniaczane. Mniam :-)
W kwestii karmienia to planuję karmić do pół roku ale plany swoją drogą a życie swoją. W każdym razie max do roku czasu.
Jeśli chodzi o spanie to planujemy na pewien czas wstawić łóżeczko do naszej sypialni a jak skończymy remontować pokój dziecinny to maluch przeniesie się do swojego pokoju.
Dopiero zjadłam obiad a już mi marand narobiłaś smaka na placki ziemniaczane. Mniam :-)

moze jutro machne ...choc mama narobila mi smaka na mlode ziemniaczki i do tego machne moze piersi z kurczaka w sosiku pomidorowo-smietanowym:-) a ziemniaczane w pon bym zrobila...wiedzialam ze wroce na bb i zaraz mi smaka bedziecie robic hehehehe
heheheto moja wina przywiozlam ladna pogode i wywiozlam ze soba choc u nas dzis zimno...nadal mam szok termiczny hehehe