Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sprawa płci się jeszcze na pewno wyjaśni, ważne ze z tobą i maluchem wszystko ok

Mam cichą nadzieję, że zadziała tu genetyka - moja mama nie miała w ciąży rozstępów więc może i ja też nie?;-)

A jak Ci sprawdza szyjke?? A jak mu ufasz to najwazniejsze, napewno wie co robi. A jak masz watpliwosc to zapytaj

Wyjdź na jakieś dziecięce zakupy, to zawsze poprawia humor;-) Życzę wytrwałości.

Przed chwilą jadąc do sklepu wyciągnęłam jakąś bluzę starą, bo w nic się nie zapnę. No więc chyba będę musiała zakupić jakąs jedną cieplejszą rzecz, bo wiadomo że całe lato gorąco nie będzie.
dlatego ja nie nastawiam sie na żadną z płci, a i tak nie chciałam żadnych różowych/niebieskich kupować, co dostaniemy po innych dzieciach z rodziny to dobrze, co nie, to sobie dokupimy w pieknych zielonych, żółtych i innych prześlicznych kolorach, teraz jest taki wybór! 

co do cytologii - mialam robioną ok 8 tc, nie plamiłam
zapytałam dzis panią dr o to, powiedziała, ze to chodzi o twardnienia podbrzusza, macica wtedy sztywnieje, wybrzusza sie - to są alarmujące bóle.. dodała, że teraz bede czula wiecej ciągnięć, uciśnień, bo wszystko rośnie w duzo wiekszym tempie niz wczesniej, wiec nie martwcie sie tymi uciskami ;-)