reklama

Październik 2012

Witajcie dopiero po weekendzie!
Tyle mam stron do nadrobienia, że chyba mi się to nie uda. Przeleciałam tylko na szybko kilka ostatnich.
Widziałam, że temat zwierzaków w domu. Ja mam dwa psy i kota i się trochę zastanawiam jak to będzie. Niby zwierzaki są do dzieci przyzwyczajone, bo wychowują się z siostrą która robi im dosłownie wszystko, psy nigdy nawet nie warknęły, no ale jednak taki mały piszczący Maluszek. No ale mam nadzieję że będzie dobrze, szczególnie boję się o mojego yorka, bo on przyzwyczajony że zawsze na ręcę wskoczy czy na kolana, na kanapę i łóżko. Mam nadzieję że się szybko przyzwyczai. No i ciekawe jak z kotką moją, nieraz zastanę ją śpiącą w łóżku :eek:
A tak po za tym to ja po tym weekendzie i komunii jestem taka zmęczona, dopiero dziś chyba dopiero się wyspałam. Rodzinka dopiero dziś pojechała, więc pełny dom był. W niedziele po komunii pierwszy raz skurcze łydek mnie złapały, chyba przez obcasy, no i przez cała niedziele nie mogłam prawie chodzić tak mnie bolały, do dziś mnie jeszcze bolą :eek: Mam nadzieję, że już się to nie powtórzy, bo ból przeokropny, a ja do tego mam 4 piętrowy dom i po schodach ciągle chodzić :confused2:

reklama
Co do snow, to mi przed usg polowkowym, na ktorym dowiedzielismy sie, ze czekamy na chlopca, snilo sie wlasnie usg i powiedzieli mi, ze chlopak!! Nawet mi pokazali klejnowy i fujarke na monitorze, a potem dali zdjecie i chodzilam we snie i wszystkim sie tym zdjeciem chwalilam ;) za to moj K tez przed poznaniem plci mial sen, w ktorym bawil sie z niemowlakiem, i "wiedzial" (wiecie jak to jest w snach), ze to chlopiec...powiedzial mi tez, ze we snie chlopczyk mial ciemne oczy i wlosy - mam nadzieje, ze i to sie sprawdzi! ;)
Tak wiec byc moze cos w tych naszych snach jest :)

Ja mam awersję do vanisha,stąd znam tą piankę i ten płyn.
Jak wszedł vanisz w proszkudo dywanów -do czyszczenia na sucho to kupiłam i posypałam dywan [dobrze ,że tylko jeden] i nie szło tego paskudzstwa po określonym czasie usunąć -cały czas wychodziło na wierzch -dwa tygodnie po kilka razy dziennie zbieraliśmy to odkurzaczem z dywanu a i tak były białe ślady

Co do snow, to mi przed usg polowkowym, na ktorym dowiedzielismy sie, ze czekamy na chlopca, snilo sie wlasnie usg i powiedzieli mi, ze chlopak!! Nawet mi pokazali klejnowy i fujarke na monitorze, a potem dali zdjecie i chodzilam we snie i wszystkim sie tym zdjeciem chwalilam ;) za to moj K tez przed poznaniem plci mial sen, w ktorym bawil sie z niemowlakiem, i "wiedzial" (wiecie jak to jest w snach), ze to chlopiec...powiedzial mi tez, ze we snie chlopczyk mial ciemne oczy i wlosy - mam nadzieje, ze i to sie sprawdzi! ;)
Tak wiec byc moze cos w tych naszych snach jest :)

u mnie tez ciemne włoski, ale ani twarzy alni płci nie pamiętam ze snu.
jeśli coś w tych snach jest to maleństwo moje w nich grzebie i ukrywa szczegóły ;p :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja dzisiaj nie mam ochoty na nic, dosłownie na nic. Mój pojechał na wezwanie teściowej:crazy: nie protestowałam bo nie chce z rana zaczynać drażliwych tematów, ale kobieta mnie wyprowadza z równowagi.
Musze zrobić pranie, a potem po 15 pojedziemy z moim na miasto obejrzeć zlewy i płyty gazowe z piekarnikami. No i musze odebrać piękny film z moim małym przystojniakiem:tak:

Witam dzieuszki :-)

mina znajduje gify do kazdej okazji :-D

ja miałam kolejny super sen haha śniło mi się że mnie ,męża i grupę innych ludzi zamknięto na plantacji truskawek i robiono wyscigi kto najwięcej zbierze jak ktoś próbował uciekać to do niego strzelano :szok: no wiec ja ładowałam te truskawy do koszulki ile wlezie i biegłam je oddać do tych sadystów mnie i mojemu mężowi się udało ale co z reszta to nie wiem bo się obudziłam :-D piękny sen prawda? dalej piszcie o tych truskawkach :-D:-D:-D

Dziś idę do siostry na kawke,jutro widzę się z koleznaka ktora też jest w ciąży jakoś tydzień zleci :-)
Poprałam koszulki ręcznie zeby wywiesić i żeby szybko wyschły na słoneczku i dostałam takiej zadyszki że leże teraz plackiem :no:

Ta sysia to dobra aparatka ciekawi mnie po co ludzie takie bzdety wymyslaja :tak:

Mamusiom życzę udanego dnia Matki w szkołach :-) ja też już bym chciała :-D

Witam i ja równie słonecznie :-)
Muszę Wam się przyznać do OKROPNEGO lenia. Wczoraj wieczorem dostałam maila, że odwołali wykład, czyli musiałabym jechać tylko na jedne ćwiczenia, no i rano tak się czaiłam, że wcale nie pojechałam. Ale dojazd do W-wy i powrót zajmują mi więcej czasu niż same zajęcia. Jeszcze znowu gorąco jest, potem na biegu do przedszkola.

Mi ostatnio tak się chciało ciasta, że jadłam codziennie, ale jak dzisiaj słyszę o tym placku truskawkowym z kruszonką to ślinka sama leci :-D

Mallinowa, piękny sen :-) Mi przy Olusiu i teraz zresztą też często śniło się, że już urodziłam i mam przy sobie swoje Słoneczko. Zawsze rano było mi smutno, że to tylko sen a ja muszę czekać. Teraz tak samo, czasami tak bardzo nie mogę się doczekać tego października. Ale z drugiej strony ciąża to taki wyjątkowy czas :-)

Co do bólu pleców, to mnie wczoraj tak bolały po sprzątaniu, ale pewnie jeszcze trochę i bez tego będą bolały. Już zauważyłam, że nie mogę długo być taka zgięta, jak np. pomagam Olusiowi przy kąpieli (kucam sobie teraz).

Hej jestem nowa.:-)
Termin porodu mam na 20 Października. Mam 21 lat, studiuję medycynę. ;-)W zeszłym roku poroniłam. Witam was. Mogę się dołączyć? ;-)

witaj, zapraszamy nową mamę

Mina - tak, to dzięki Tobie teraz sobie leze na kanapie i staram sie odpocząc :-D od 2 godzin robiłam to, czego wiekszosc z nas niecierpi - tak.. prasowałam, fuj, ale juz nie moglam na te sterte w szafe patrzec (drzwi nie chcialy sie juz zasuwać) :zawstydzona/y: ale przez to stanie, teraz mnie brzuch ciągnie i musze polezec.. powiem Wam ze nie wiem w co mam ręce włożyć i co najpierw robic na tym wolnym :-) pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dopiero po weekendzie!
Tyle mam stron do nadrobienia, że chyba mi się to nie uda. Przeleciałam tylko na szybko kilka ostatnich.
a ja do tego mam 4 piętrowy dom i po schodach ciągle chodzić :confused2:

kochana.. niezły ubaw straciłaś.. przeczytaj ostatnie 2 dni chociaż.. i wtedy zamiast o schodach to napisz nam że nie męczysz się bo przecież masz windę !!!:-D:-D:-D:-D

a tak serio to odpoczywaj ile się da..

mimii to nie lenistwo tylko szacunek do samej siebie..
ja wkurzam znajomych którzy dzwonią albo rodzinkę a nie wiedzą jeszcze że w ciąży jestem i pytają czy pracy szukam moja odpowiedź: a po co? trzeba się szanować, odstresować, odpocząć.. i tylko mojemu wtedy współczują a on się śmieje bo będzie niezły cyrk kiedy się dowiedzą że mam córeczkę.

ptyska a te truskawki to już masakra normalnie.. pod obstrzałem? to się robi ciekawie :rofl2:

reklama
ja miałam kolejny super sen haha śniło mi się że mnie ,męża i grupę innych ludzi zamknięto na plantacji truskawek i robiono wyscigi kto najwięcej zbierze jak ktoś próbował uciekać to do niego strzelano :szok: no wiec ja ładowałam te truskawy do koszulki ile wlezie i biegłam je oddać do tych sadystów mnie i mojemu mężowi się udało ale co z reszta to nie wiem bo się obudziłam :-D piękny sen prawda? dalej piszcie o tych truskawkach :-D:-D:-D

Ta sysia to dobra aparatka ciekawi mnie po co ludzie takie bzdety wymyslaja :tak:

super sen. to ile te truskawki warte być musiały ze pod ostrzałem ;p

a o bajkach sysi to dużo nie wiem. ael ludzie wymyślają najczęściej bo albo chcą być w centrum uwagi albo ich życie jest za nudne więc koloryzują dodając sobie nieprawdziwe historię do życia. tylko kiedyś sie w tym mogą pogubić co jest prawdą a co ściemą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry