Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mina - Garfieldy mnie ubawiły o poranku, zwłaszcza ten z kawusią :-)
zmęczyło mnie samo wyobrażenie sobie, jak Mina czyści kanapę :-),

a ja znów miałam serię snów erotycznych dzisiejszej nocy:-) coś z tym trzeba zrobić![]()
klarola no ja tez o dziwo miewam właśnie erotyczne sny.......

najlepsza by była lewitacja ale cóż.. grawitacja jest nieubłagana..Idę chyba troche poleżeć,bo zmeczyło mnie siedzenie.

humor mi sie poprawil maz ma rozmowe o prace w czwartek
a druga w czerwcu ale to agencja pracy wiec to akurat zalezy czy cos akurat beda dla niego mieli ale cos sie rusza powoli jupiiii patrzac po moim suwaczku pi razy oko zostalo 129 dni do porodu wiec oby znalaz cos przed "studniowka"

dwa ze mloda lata ciagle cos chce trzeba z nia chwile posiedziec to pampa zmienic i tak jakos czas miedzy palcami ucieka a to gdzies poleze wieczorem praca a po pracy brak juz weny na forum najczesciej. na razie dopoki mezasty w domu zasiaduje to jakos on sie mloda zajmie jak by co ale jak wroci do rpacy to znow ja bede z jezorem na brodzie latac
i przyłączam się do klubu leni
Myślałam, że jak będę na zwolnieniu to czas będzie mi się dłużył niemiłosiernie i czego to ja w domu nie zrobię.. Tia, myśli myślami a życie sobie
Od dwóch tygodni robię porządek w szafie i segreguję dokumenty
Tylko przed moim W trochę mi głupio, bo on ciężko pracuje a ja się lenie cały dzień...

40zl za kilo

masakra u nas w aprku kolo bloku sa czeresnie ale tam takie dzikusy wiecie....jak kiedys wpadlismy z mezem i jego kuzynem oblezlismy drzewa to te szkockie nasienia tak dziwnie na nas zerkaly ze szok;-)
dla nich owoce to tylko w tesco na polce leza a w parku mamy poziomki (obczailam gdzie) i maliny oraz jezynki jesienia
a te dzikusy szkockie takich nie jadaja bo jakos tak z krzaka im nie pasuje hahaha