M
malenstwo20
Gość
malenstwo no nie strasz nawetno ja mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle
![]()
ja nie straszę. mi się zaczęło ok 2 tyg temu i na razie nadal plamienie. jak się coś zmieni to dam znać??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malenstwo no nie strasz nawetno ja mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle
![]()
Tym razem póki co cisza, poza takimi "okruszkami", ale jest ich nie wiele i widzę je wieczorem idąc pod prysznic. Ale mam nadzieję, że u Was będzie spokojniej :-)mimii to te okruszki to też siara? Bo ja mam takie w sumie prawie od początkuKurcze to chyba na wszelki wypadek zaopatrzę się w jedno opakowanie wkładek.
mimii to te okruszki to też siara? Bo ja mam takie w sumie prawie od początkuKurcze to chyba na wszelki wypadek zaopatrzę się w jedno opakowanie wkładek.
, mam nadzieję że tą drugą sesję to nam upublicznisz (zdjęciową, żeby nie było:-))

teraz kolejny etap rozmowa w cztery oczy juz bedzie. na dniach maja mu zadzwonic i podac termin miejsce i czas
:-)bylo by super bo na bilety na dojazdy nie musial by wydawac i blisko od domku bo raptem 10 min spacxeru pod gorke;-)ja nie pisalam o tetrowych ;-)hej
co do pieluch to moim zdaniem tetrowe to zadna oszczednosc. Przeciez jak dziecko siknie to od razu trzeba zmienic bo bedzie mialo mokro, w pampkach powierzchnia jest sucha wiec po jednym siknieciu nie trzeba od razu wymieniac.
Poza tym przy tetrze jest ryzyko ze przesika sie na ubranie.
Tazke wyobrazam sobie ze potrzeba kilkanascie na dobe. Wiec codzienne pranie i prasowanie.
No i suszenie. Niestety bedzie sezon jesien-zima wiec nie wystawimy na dwor na slonce i wyschnie na wietrze w 2h.
A prad, woda, kanalizacja, proszki to wszystko kosztuje.
tylko o takich:
ja za wode nie place jakos sporo bo u nas nie ma licznikow
do tego sa wklady i jak sik jest to wklda sie zmienia nie calego pampka
mam 3 takie dla amelkowny przetestowane wiec luz. a ze przesikac czy przekupkac dziecko moze to wiem no pampki zwykle tez nie raz przepuscily to i owo;-)z praniem ogarne mnie nigdy nie razilo zapachowo ani wizualnie ...no teraz w ciazy mam czasem problem zeby ogarnac zapachy ale to inna bajka teraz
[prasowanie tu odpada na czaszecie krochmalic tez nie musze;-) a ze zmiany potrzebne to wiadomo ogrzewanie mam gazowe sporo mnie to nie kosztuje i tak jesien zima u nas tarmosi wietrzysko to codziennie chodzi moge wieszac na kaloryfer mnie nie robi roznicy i wiem ze wyschna na spokojnie. chce zaryzykowac tym razem i tylko na spacery jednorazowki zakladac. zobaczymy.