jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Napisalam poprzedniego posta i poszlam sie zdrzemnac. Wstalam patrze a tu 13:30
. Nie wiem ile spalam a ile lezalam tylko ale łącznie jakies 3h 

nawet porę drugiego sniadania przespalam.
Zobaczymy ile mi sie uda ale zamierzam jesc mniej wiecej o stalych porach, moze waga mi sie zatrzyma
wlasnie zrobilam sobie truskawki z serkiem wiejskim. pyszotka
Sonka my jak jechalismy nad morze jak Kuba mial 6 m-cy to mielismy cale auto. Pelen bagaznik i jeszcze na fotelach co sie nie zmiescilo a dodam ze mamy auto w combi
. Nawet krzeselko do karmienia mielismy
. No i oczywiscie, zupki, soczki, deserki. Wolalam wiesc niz we Wladku w sklepie placic podwojnie za takie rzeczy. Teraz juz tam jest Biedrona to mozna z Bobovity sporo kupic ale wtedy jeszcze nie bylo.
Do kapania to wanienki nie bralismy tylko wtedy kupilam taka wieksza miske zeby kuba w niej usiadl a na nastepny rok to basen pompowany i w nim kapalismy kube
Malinowa o to super. W bloku czy domku teraz bedziecie??
Polcia ladnie wyglada, sama robilas??
Musa to trzeba bylo fotke zrobic

Vibeke o matko a co to za badania, ja mialam najrozniejsze ale o tych pierwsze slysze
normalnie nie chce mi sie ruszyc a powinnam mieso na obiad zaczac robic
. Nie wiem ile spalam a ile lezalam tylko ale łącznie jakies 3h 

nawet porę drugiego sniadania przespalam.
Zobaczymy ile mi sie uda ale zamierzam jesc mniej wiecej o stalych porach, moze waga mi sie zatrzyma
wlasnie zrobilam sobie truskawki z serkiem wiejskim. pyszotka
Sonka my jak jechalismy nad morze jak Kuba mial 6 m-cy to mielismy cale auto. Pelen bagaznik i jeszcze na fotelach co sie nie zmiescilo a dodam ze mamy auto w combi
. Nawet krzeselko do karmienia mielismy
. No i oczywiscie, zupki, soczki, deserki. Wolalam wiesc niz we Wladku w sklepie placic podwojnie za takie rzeczy. Teraz juz tam jest Biedrona to mozna z Bobovity sporo kupic ale wtedy jeszcze nie bylo. Do kapania to wanienki nie bralismy tylko wtedy kupilam taka wieksza miske zeby kuba w niej usiadl a na nastepny rok to basen pompowany i w nim kapalismy kube

Malinowa o to super. W bloku czy domku teraz bedziecie??
Polcia ladnie wyglada, sama robilas??
Musa to trzeba bylo fotke zrobic

Vibeke o matko a co to za badania, ja mialam najrozniejsze ale o tych pierwsze slysze

normalnie nie chce mi sie ruszyc a powinnam mieso na obiad zaczac robic

jak będę miała większy przypływ gotówki to zajrzę na kontrolę .