Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle było o zębach przyszła faza na moje. A konkretnie zaczęła mi wychodzić 8. Pół nocy nie spałam, rano dziąsło spuchnięte i no cóż wdał się stan zapalny. To nie pierwszy mój ząb mądrości ale pierwszy który sprawia tyle problemów. Boli jak nie wiem co... Byłam na pogotowiu dentystycznym i dostałam recepte na antybiotyk. Ząb za dwa tygodnie do wyrwania.
Widzę, że ty Kaka wyrywałaś. I jak to znieczulenie dla ciężarnych? Podobno jest słabsze niż normalne. Odczuwałaś jakaś różnicę?
Ja póki co cierpiąca. Leżę i marzę by ten ból jak najszybciej się skończył bo apap pomaga na chwile.
Ale cieszę się, ze to zrobiłam!mimi to życzę żeby przeszło Olusiowi jak najszybciej no i jak najłagodniej. Ja ospę przechodziłam w wieku 18 lat, to spędziłam tydzień w szpitalu wysmarowana cała na fioletowoNo ale dzieci o wiele łagodniej przechodzą! Zaraziłam moją wtedy 4 letnią siostrę, to wyskoczyło jej dosłownie kilka kropek.
Dziewczyny a wy znowu o jedzeniu. Ja narobiłam krokietów z serem i pieczarkami i jem 3 właśnie :-) A zachciało mi się truskawek znowu, ale o tej godzinie już nigdzie nie kupię :-(
Układ stoi?
Trzymam kciuki!!;-) Zdasz na pewnoehhhh...siedze rozwiązuje testy na prawko,bo w przyszłym tygodniu mam egzamin. na samą myśl robi mi się słaboczaaarno to widzę..
![]()
w końcu co dwie osoby za kierownicą to nie jedna!
uwielbiam truskawki i najchętniej bym sie nimi obkładała i jadła na sto sposobów. 
:-)
Niby takie nic, za dużo roboty też przy tym nie ma, ale ten smak...
Gdyby nie spora jakby nie było kaloryczność jadałbym parę razy dziennie:-) Dzięki wielkie za przepis:-)