reklama

Październik 2012

reklama
Ja na początku też tak czułam, że sama nie wiedziałam czy to już to ;-) (i nie umiałam tego nazwać). Po kilku dniach już będziesz na 100% pewna! Też długo czekałam na wyraźny znak - kopniak i teraz już nie mam żadnych wątpliwości:-)
Życzę wyraźnych kopniaków jak najszybciej, bo to wspaniałe uczucie!
Tak w ciąży to ja mogę być całe życie :-):-):-):-):-)

Ja na początku też tak czułam, że sama nie wiedziałam czy to już to ;-) (i nie umiałam tego nazwać). Po kilku dniach już będziesz na 100% pewna! Też długo czekałam na wyraźny znak - kopniak i teraz już nie mam żadnych wątpliwości:-)
Życzę wyraźnych kopniaków jak najszybciej, bo to wspaniałe uczucie!
Tak w ciąży to ja mogę być całe życie :-):-):-):-):-)

Ahhhhhh to mnie pocieszylas! dziekuje :-Dw koncu dzis zaczynam kolejny tydzien, juz chyba drugą połówkę? ;-) tez bym mogla byc w ciazy długoooo, obyśmy tego nie pozalowaly za miesiac lub dwa, jak bedziemy juz stękać z bólu kręgosłupa, opuchnietych nóg itd :tak: ale poki co mozemy sie cieszyc z obecnego stanu

witam kochane sobotnio...
i witam się z początkiem 23 tygodnia czyli 6 miesiąc! jupiii.. tabelka miesięcy dla przypomnienia
1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia,
- 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia,
- 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia,
- 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia
- 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia
- 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia,
,
- 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia,
- 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia,
- 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia
a i jeszcze jeden mit dla mnie pięknie wyglądająca ciężarna to tak jak się ma oko do dupy 98 % w końcu i tak wygląda jak toczące się kulki w najlepszym wypadki jak człapiące kaczki;-):-)
tekst świetny.. witamy w klubie kaczuszek!

Witam się
Przedpokój już pomalowany, teraz czeka na drugie pociągnięcie wałkiem :tak: Pokój dla brzdąca również pomalowany wiec czeka mnie mycie podłogi okna oraz pastowanie parkietu. No, a potem malowanie Hefalumpa z Kubusiem na ścianie Ale będę miała ubaw:-D pozostała reszta okien do umycia i ogarnięcie całego mieszkania. No i najważniejsze nasz fotoobraz z sesji ślubnej w końcu zawiśnie na honorowym miejscu.
Paula, to to?? kurcze boje sie cieszyc nawet :zawstydzona/y: mówisz, ze Twój Junior pilkarzem bedzie? :-D

Oj ja też będę miała piłkarza. Moja mama wczoraj obserwowała mój brzuchol i cieszyła się jak mała dziewczynka ja widziała te kopniaki juniora:-D

gratuluje kopniaczków.

ja dziś też w pracy.
masakra jak mi się dzień rozpoczął. "upierdliwość rzeczy martwych"
główny komputer nie chciał zadziałać. ciągle się blokował. potem zadziałał na chwilę i udało mi się uruchomić program do kawiarenki który blokuje i obsługuje inne komputery i się zwiesił. na żaden komputer nie było dostępu i drukarka odmawiał posłuszeństwa. udało się potem jakoś po przywróceniu systemu ale stary program kawiarenkowy jest i czekam na maila od szefa z nowym. i jak już zadziałał kolejka z 15 osób wszystkim się spieszyło.

jeszcze z rana obudziłam się z katarem. i nic mi się nie chciało.

a jak tam u Was poranek??

teraz już działa całe szczęście wszystko.

Witam się
Przedpokój już pomalowany, teraz czeka na drugie pociągnięcie wałkiem :tak: Pokój dla brzdąca również pomalowany wiec czeka mnie mycie podłogi okna oraz pastowanie parkietu. No, a potem malowanie Hefalumpa z Kubusiem na ścianie Ale będę miała ubaw:-D pozostała reszta okien do umycia i ogarnięcie całego mieszkania. No i najważniejsze nasz fotoobraz z sesji ślubnej w końcu zawiśnie na honorowym miejscu.

Oj ja też będę miała piłkarza. Moja mama wczoraj obserwowała mój brzuchol i cieszyła się jak mała dziewczynka ja widziała te kopniaki juniora:-D

Mamba to szalejesz ;-) widze ze przygotowania na przyjscie malucha juz idą pelna parą - u nas niestety nie, brak koncepcji co,gdzie i jak zmieścić (małe mieszkanko).. musi mi sie pomysl w glowie wykluć, a na to jeszcze czas.
a co do tego czy i ja bede miec malego pilkarza w domu to zobaczymy juz za 2 dni, licze że dzidzia sie odsłoni :-D
malenstwo - dziekuje, ale dzis cos cisza w brzuchu, nie wiem juz sama,ale jestem dobrej mysli:zawstydzona/y:
w KRK sie pochmurzylo, a ja dopiero pranie wywiesilam.. oby nie padało

ja tylko na chwilę bo mój sobie przywiózł kolegę do pomocy przy kończeniu garażu i potem jakiegoś grilla muszę ukręcić bo już trunki sobie zorganizowali;-):-)......

co do meczów to ja patriotycznie oglądam tylko jak gra Polska nie powiem byłam wczoraj lekko zawiedziona i chyba nie będę oglądać meczu z Rosja bo moje ciążowe nerwy na to nie pozwolą...

aaaaaaaa i muszę sie pochwalić mój maluch wczoraj tak szalał że aż cały brzuch mi lekko falował koniaki i ruchy sa juz naprawdę mocne

maleństwo na lęki i płaczliwość chyba nie ma lekarstwa z taką burzą hormonów chyba nic nie jest w stanie sobie poradzić;-) mnie na przykład własnie dopadł kolejny lęk, teściowa która z nami mieszka własnie wróciła od lekarza, który zdiagnozował u niej zapalenie oskrzeli, masakra jak nie urok to..................niby go pytała czy może mnie zarazić to jej odpowiedział że "jak nie będziemy piły z jednej szklanki to raczej nie" no ale jakoś mi się wierzyć w to nie chce, pewnie tak mówi żebym się nie stresowała, fakkkkkkkk jak słysze jak ona rycha u siebie w pokoju az mnie ciary przechodzą bo już mam schiz że zaraz ja to złapię:-(:-(

nie martw sie pomijaj trochę teściową a bedzie oki

n

U mnie młody już zaczął dawać o sobie znać - coraz mocniejsze kopy czuję i już napewno to są one:-D
gratulacje

witam kochane sobotnio...
i witam się z początkiem 23 tygodnia czyli 6 miesiąc! jupiii.. tabelka miesięcy dla przypomnienia
1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia,
- 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia,
- 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia,
- 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia
- 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia
- 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia,
,
- 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia,
- 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia,
- 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia

tekst świetny.. witamy w klubie kaczuszek!
i mina pomyśleć że jeszcze np w moim przypadku 3 tygodnie i 3 dni i będzie III trymestr.... mam nadziej że nie będzie mi się tak dłużył ja w pierwszej ciąży

syneczki ja ci też nie pomogę z węzłami chłonnymi

Witam i ja sobotnio:biggrin2:
Już po śniadanku i kawce siedzę sobie i tęsknie za moim mężulkiem:-( Wczoraj pojechał do swoich rodziców (ok. 150 km od nas) a ja niestety musiałam zostać w domu bo doktor kategorycznie zabronił takich podróży. Na szczęście dziś wieczorem wraca:biggrin2:
Majeczka gratuluję ruchów dzidzi:biggrin2:
Mnie moje maluchy wczoraj trochę nastraszyły bo prawie cały dzień nie czułam, żeby się ruszały. Ale też wczoraj miałam trochę rzeczy do pozałatwiania - zrobiłam porządek z włosami, nawiedziłam doktora, rodziców, zrobiliśmy zakupy i podejrzewam, że to ciągłe przemieszczanie się je usypiało i dlatego tak cicho siedziały:biggrin2: Dziś już po śniadanku się troszkę ożywiły i stukają do mnie więc jestem spokojniejsza:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry