Majeczka26
Fanka BB :)
dziewczyny ja probuje temat juz od dluzszego czasu skończyć, nic sie nie dzieje i ja ciacho chętnie spróbuje
potrzebuje dziś energii bo emocje piłkarskie przed nami ;-)
arwen - dziewczyny kiedys pisały, ze w niektorych wypadkach wliczane byly dodatki do wynagrodzenia na L4, nie wiem jak to dziala szczerze mówiac
azorek - to rzeczywiscie, z rozwarciem nie bałaś sie pracowac, czy po prostu musialas? oj ta pogoda na północy - czasami potrafi byc takze mila, oprocz czestych opadów i chłodów. Chyba powinnam tam zamieszkać, bo drugiej takiej osoby jak ja ktora niecierpi upałow, nie znam
poki co trzymajcie sie cieplo, dobrego weekendu (niektorym kolejnych dni weekendu) zycze a ja pedze do domku kibicować
potrzebuje dziś energii bo emocje piłkarskie przed nami ;-)arwen - dziewczyny kiedys pisały, ze w niektorych wypadkach wliczane byly dodatki do wynagrodzenia na L4, nie wiem jak to dziala szczerze mówiac
azorek - to rzeczywiscie, z rozwarciem nie bałaś sie pracowac, czy po prostu musialas? oj ta pogoda na północy - czasami potrafi byc takze mila, oprocz czestych opadów i chłodów. Chyba powinnam tam zamieszkać, bo drugiej takiej osoby jak ja ktora niecierpi upałow, nie znam

poki co trzymajcie sie cieplo, dobrego weekendu (niektorym kolejnych dni weekendu) zycze a ja pedze do domku kibicować

ale wolalam isc do pracy niz w domu siedzie ci sie nudzic i myslec ile jeszcze dni do konca jakos tak nie umiem wysiedziec na tylku bez pracy

co one mogą wiedzieć o życiu i wychowaniu dzieci. oddają dziecko naniom. nie wiedzą co to jest nie przespane noce problemy z praca. a najbardziej mnie wkurzają te co niby chca dzieci ochronic przed mediami a pchaja sie przed kamery i obiektyw.
M tylko ciągle mnie pociesza że już bliżej niż dalej. A ja naprawdę źle znoszę ciąże od początku. I jak nieraz wstaję poraz 10 w nocy do łazienki to naprawdę pomyślę że już mam dosyć tej całej ciąży, że już by mógł być październik i żeby nasza córeczka już była na świecie.