Agnes_19_09
Fanka BB :)
Hej
Jakoś weny na pisanie nie miałam ostatnio.
Carla - Robert na kursie. Na oferty pracy oddzwania, ale jakoś bez przekonania, ja już odpuściłam, bo szkoda moich nerwów.
Co do diet i ćwiczeń to ja koniecznie muszę się jakoś zmotywować, bo szybko odzyskuję stracone po porodzie kg
Byłam na -10 w stosunku do tego sprzed ciąży i już odkąd nie karmię i nie ograniczam się z jedzeniem to prawie 6 z tego odrobiłam ;( Nawet nie wiem jak to możliwe, bo może nie jem jakoś super zdrowo i mało, ale też na pewno nie dużo. W szoku byłam jak na wagę stanęłam, żeby się z Dawidem zważyć. Masakra jak zgubić trudno, a odzyskać tylko chwila.
Dawid wczoraj skończył 5 miesięcy
Chyba czas na gluten 
Jakoś weny na pisanie nie miałam ostatnio.
Carla - Robert na kursie. Na oferty pracy oddzwania, ale jakoś bez przekonania, ja już odpuściłam, bo szkoda moich nerwów.
Co do diet i ćwiczeń to ja koniecznie muszę się jakoś zmotywować, bo szybko odzyskuję stracone po porodzie kg
Dawid wczoraj skończył 5 miesięcy

Pamiętasz może nazwę tej szczepionki na ksztuciec, z krztuściem oczyszczonym? Bo chce o niej poczytac. A Twoja przychodnia zachowała się skandalicznie. Ciemnogród jakiś. A z tą opieką społęczną to śmiechu warte. Chodź już gdzieś słyszałam opinie, że jak dziecko nie szczepione tzn ze napewno zaniedbane i z patologii.