die_perle
Fanka BB :)
Film Jak urodzić i nie zwariować / What to Expect When You're Expecting (2012) Lektor PL - Filmy Online - EKINO.tv jesli jeszcze nie oglądałyscie a macie czas- polecam
na czasie i bardzo fajny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ach te 30ki! nasza fasolka powstała w 30te urodziny mojego mężąPietrucha - wiec najlepszego sto lat!!preznet masz jak się patrzy...a ja ...ja na 99% w dzien swoich 30 urodzin Groszka z męzem na swiat powołalam wiec tez jakby prezent urodzinowy
![]()
jeśl nitki były bardziej brązowe niż czerwone, to to może oznaczać lekki stan zapalny szyjki (nic groźnego). Do lekarza zawsze możesz pójść- w końcu stres i niepewność SUX. Generalnie niebezpieczne są lekkie krwawienia oraz mocne czerwoną krwią.. (chociaż znam przypadki,że dziewczyna krwawiła- a wszystko się dobrze skończyło)Cześć kochane:* dziękuje za słowa wsparcia!! Narazie odkąd wstalam nie ma wiecej tych "nitek,skrzepkow" nie wiem co to było.... Bede dzwonić i zobaczymy co powie... Jeśli nie dzis to postaram sie na poniedziałek chociaz przełożyć wizyte...
). Np. wczoraj miałam dzień bez wymiotów i bardzo się martwiłam.. ale dziś już całe śniadanko do Wisły poszło
.. więc te objawy też mogą się pojawiać i znikać na jakiś czas..
.