Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MartOocha miewam takie bóle choć od paru dni rzadziej. Miałam wczoraj wieczorem po parodniowej przerwie. Nie lubię bo to stresuje, ale trwa krótko, tak jak u Ciebie.
A mdłości też pojawiają się i znikają.
Ja też mam bóle brzucha jak na @ czasami kujące, ale z tego mówiłam lekarzowi są normalne. Co nie zmienia faktu stresowania się.
Mdłości mam non stop :-(.
Cześć Dziewczyny
Trochę mnie tu nie było jeszcze co wchodze i chcę coś napisać to mi sie internet wiesza.
martOocha- witam Ciebie w gronie przyszłych Mam nnatalie- ciesze się że już jest ok i nie masz już plamień pietrucha- Wszystkiego Najlepszego, chociaż najlepszy prezent nosisz już pod serduszkiem 100 lat Gaga- trzymam kciuki, daj znać jak będziesz juz po. Ja mam jutro USG i też już się nie mogę doczekać i też mam małego stresa.
Dziewczyny piszecie że macie mdłości i żle się czujecie strasznie wam współczuje ;/. Na szczęście mnie to narazie omija i mam nadzieję że tak zostanie chociaż od niedawna zauważyłam że jestem wrażliwsza na zapachy.
Pisałyście rownież o 2 prowadzących lekarzach ja własnie się zastanawiam żeby nie zapisac się do lekarza w szpitalu w ktorym chcę rodzić żeby już go znac i żeby był ewentualnie jak zacznie się już poród.
Mnie raczej brzuch nie boli- pobolewal jak na @ na poczatku- teraz nie...choc dzis mam straszne parcie na pęcherz- jakby byl pelny caly czas go czuje...a i wieczorekim wczoraj ciupeczke mnie brzuszek pobolal- ale to krotkie bylo i w sumie jednorazowe.
Mdlosci dzis mam troche silniejsze niz dotychczas bo tabletka nawet niekoniecznie pomogla...ale nie wymiotowalam jeszcze poki co na szczescie- a co do jedzenia- mnie nie odrzucilo od niczego w zasadzie- dzis wtrazolilam kromeczke z pasztetem z indyczka
a co do magnezu- tez łykam! ponoc warto! no i JOD i KWAS FOLIOWY rzecz jasna
Antiope dalej mam plamienie ale jest ono bardzo małe i na szczęście nie jest to już krew tylko blado brązowy śluz. Jutro tak jak pisałam idę na usg i mam nadzieję że zobaczę maleństwo z bijącym serduszkiem i że będzie wszystko ok.