reklama

Październik 2013:)

hej kochane!
Mam dobrą wiadomość: JESTEM JUŻ W DOMKU!!!
Ach moje szczeście jest ogromne :) Nie ma to jak swoje łóżko..oczywiście z roztargnienia zdążyłam już zamoczyć pościel w zupie pomidorowej, bo grzecznie leże w łóżeczku;) Moj kot miał na mnie focha że mnie tak długo nie bylo, ale już jej przeszło i śpi mi na nogach i mnie grzeje ;)

Zazdroszcze wam tych ślubów!! ja jeszcze 3 latka musze poczekać. Jak tylko będę mogła już normalnie sie poruszać to jedziemy zaklepać sale. Pokaże zdjęcia sukienek które mi się podobają:
Obraz 076.jpgObraz 127.jpg

A więc jak już pokazałyście się to ja wrzuce swoją fotkę i pokaże twarz :) a jednocześnie zaprezentuje to co robić kocham (na drugim zdjeciu na ślubie siostry):
IMG_9367.jpgDSC_2133.jpg

Załączniki

• Obraz 076.jpg
    Obraz 076.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 127.jpg
    Obraz 127.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_9367.jpg
    IMG_9367.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_2133.jpg
    DSC_2133.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Nati baaardzo sie ciesze ze jestes juz w domku. Naprawde. I teraz czesciej bedziesz mogla z nami konwersowac :-) lezysz w lozeczku to nie jestem sama bo ja od 4 dni wstaje tylko siku. Nawet nie mam sily sie ogarnac ale dzis musze jakos wpelznac pod prysznic.

Kobietki przesliczne zdjecia. Kazda z was jest piekna kobieta. No i te sluby. Powiem ze tez zazdroszcze.
Ja na slub nie mam co liczyc zreszta... Jak na wszystko.
Zdalam sobie sprawe ze procz choroby popadlam w mala depresje...
Zaczynam watpic we wszystko a najgorsze jest to ze nie czuje sie szczesliwa.
Kochana? Moze A kocha mnie na swoj sposob ale nie jest to tak jak ja to widzialam. Z dnia na dzien dostrzegam jego wady i jestem przerazona. Boje sie przyszlosci. Boje sie chyba zostac sama... Ale tak naprawde juz zawsze ze mna bedzie moje dziecko ktore kocham nad zycie...
Cale dnie leze i milcze. Czasem nawet wogole ze soba nie rozmawiamy. Gdyby nie wy to bym wyladowala chyba w wariatkowie...

Rajani..mocno wierze, ze Twoje nastroje sa przejsciowe.. wyjdziesz ze swoich 4 scian i moze powroci chec do wszystkiego? Nie smuc sie! Pamietaj,ze pod sercem nosisz istotke, ktora bedzie cie kochala miloscia bezwarunkowa!! :)

Dziewczyny, wygladalyscie rzeczywiscie zjawiskowo! Ja rowniez chetnie powracam myslami do naszego slubu, ktory odbyl sie 05.06.2010 :-)

Ostatnia edycja:
dziamdziaki to MY rok wcześniej :-) i też było pięknie :-) Cudowny dzień!

Dziewczyny, wszystkie pięknie wyglądałyście, ale wybaczcie - die_perle cudo cudo cudo, wszystko takie oryginalne :-) Twój ubiór a bukiet to już w ogóle, był piękny!

Rajani główka do góry i uśmiech na buźkę. Masz pod serduszkiem maluszka, który zawsze będzie Cię kochał.

die_perle zdjęcia piękne i suknia bardzo orginalna. Ja też sama zaplanowałam wszystko i w miesiąc wszystko załatwiliśmy. Śłub brałam 20.12.2012r i zaraz po tym odłożyłam anty i zrobiliśmy se dzidziusia.
Ja nie chciałam pleneru w śniegu, bo ja straszny zmarzlak jestem i od razu mam nos czerwony i podziękowałam. Myślałam, ze z zajsciem nie pójdzie tak gładko a tu niespodzianka :-).
Wstawię wam potem kilka fotek :).

Bosmanka pięknie

[FONT=&amp]Pietrucha twoje też oryginalne zdjęcia ślubne. [/FONT]

No i teraz myślę o ślubach i nie wiem o czym czytałam.

Die trzymam kciukasy za badania i czekam na zdjęcia.
Natali super,że już w domu i narobiłaś mi smaka na pomidorową.

Rajani ciesz się teraz swoim maleństwem i na tym się skup :) A ja liczę, że Twój facet się obudzi i przejrzy na oczy jak maleństwo będzie już na świecie i że jeszcze będzie tak jak sobie to wyobrażałaś... Wiesz ja myślę, że u każdej z nas, które dużo myślały jak to jest mieć rodzinę rzeczywistość trochę odbiega od marzeń. Tak to już jest :) Życie to nie bajka, choć czasem bywa. Tak czy siak ja tez w bajce nie żyję. Ja należę do tych dużo myślących, marzących a życie jednak zaskakuje...

Nnatalie ale z siostrą jesteście podobne bardzo :) Duża pomiędzy Wami jest różnica wieku?

reklama
antiope wysłałam jej smsa bo kazała wysłać smsa albo zadzwonić a nie odbierała. Mam mieć kontrole w ciagu 10dni i tak jej napisałam więc zobaczymy. Jak nie dopisze do jutra to jutro będę dzwonić.

bossmanka​ ta siostra jest starsza ode mnie o 7lat:) mam jeszcze jedna starsza o 8lat ;) ale ona nie jest w ogóle do nas podobna bo my jesteśmy podobne do mamy a tamta siostra cały tata:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry