reklama

Październik 2013:)

Rajani trzymaj się! Musi być dobrze! Decyzję w pełni rozumiem i myślę, że podjęłabym taką samą! Fajnie, że mama taka waleczna ;)

Pietrucha ja naprawdę szanuję ludzi wierzących, praktykujących i wielu, wielu innych... Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do tego czy dobrze jest tak czy inaczej. Dobrze jest zawsze wtedy, kiedy działamy w zgodzie z własnym sumieniem, nie robiąc przy tym innym krzywdy :) I w tych granicach toleruję WSZYSTKO!

Śnijcie o krasnalach w brzuchu drogie kobitki!
Do jutra :)

reklama
Dzień dobry,
Wczoraj byliśmy u znajomych. Młoda się wyszalała z koleżanką i wróciliśmy o 22:30 :szok:.
Mykam coś zjeść, bo głosek mi się włączył.

Rajani trzymaj się dzielnie. Pamiętaj, ze myślami jesteśmy z tobą i trzymamy kciukasy by było dobrze.

Co do kościoła to wierze, ale nie praktykuje.

Hej dziewczyny!

Miałyśmy śnić o naszych dzieciątkach.. a ja kolejny dzień z rzędu śnię.. ale o sexie :-D Jeszcze trochę i będę musiała chodzić do jakiejś poradni :tak: Albo niebawem zostanę na nowo dziewicą... Mam nadzieję,że po wizycie u lekarza w tym tygodniu dostaniemy zielone światło, bo się wykończę:D

Dzisiaj piję pierwszy raz kawę, chyba mi jej nie brakuje... smak ma okropny;)

hej Kobietki
Słoneczko świeci, zimno ale świeci :) Wiosna idzie ???
Rajani - trzymam kciuki żeby wszystko się ułozyło po Twojej mysli
Co do pracy tez zastanawiam sie grubo nad zmianą ...
Odnośnie wiary - wierzę, wierzył wierzyć będę, do kościoła chodzę biorę czynny udział, ale chodze nie dla księdza a dla Boga ;) własnie zaraz się wybieram na mszę ;)
Kamea to Ty najdalej z nas z ciąża jestes? :) Fajnie !
Ja mam jutro wizyte az sie doczekac nie moge :) bede sie umawiac na prenatalne jak najszybciej. Wczoraj sie narobiłam w domu i na dworze a pozniej nie moglam z łożka wstac tak mnie biodra i kregosłup bolały.

Rajani trzymaj się cieplutko i pamiętaj, ,że jesteśmy z Tobą i maluszkiem.
Miałam dziś sen, że byłam w przychodni i już miałam detektor przyłożony, a tu nagle budzik zadzwonił;-) Oj jaka byłam ciekawa, jakie tętno mi by się wyśniło.

Hej ciezarowki:)

dziś widzę Slonko za oknem a ja w łóżku... No ale czego się dla malenstw nie robi ;)
mialam dziś jechać do tej pani doktor ale kazała najpierw zrobić mi badania genetyczne w tym tyg więc jadę we wtorek na 21:15. Idę prywatnie, jest to ośrodek badania i leczenia nieplodnosci w Poznaniu. Za dwa dzieciaczki zapłacę 500zl. Trochę dużo ale to ostatni dzwonek na genetyczne i nie ma czasu szukać kogoś na NFZ. Dzieci najważniejsze;) za dwa tyg na wizytę to samej pani doktor(bo genetyczne mi zrobi ktoś inny) no a w miedzy czasie muszę uzupełnić badania. Cytomegalia, krzepliwosc krwi, ogólne badanie na wykrycie skaz krwi, dodatkowo jakieś na tarczyce. Mam nadzieje ze teraz będzie juz z górki.
Ogolnie dowiedziałam się od niej ze po 16tyg ciąża jest uważana za bezpieczna bo produkujemy wystarczające hormony żeby ja utrzymać...

Moj M się focha, klocimy się cały czas a widzimy tylko na weekendy. Cieżko mi i smutno bo on chce koniecznie na swoim stawiać:/ dziś nawet mi powiedział ze jak mam apetyt na popcorn to niech wymyśle coś innego bo popcorn nie zdrowy...juz mi nawet dyktuje co mam jesc..

a teraz wyrzut czy musze tyle na telefonie siedziec(bo pisze z telefonu i sie wkurzam bo mi cos sie zacina)..no i z haslem ze cala noc wychodzilam do kibla z telefonem;| jak szłam siku co godzine to on uwaza ze ja szlam nie siku ale pisac z kims...no ja *******e;|

Ostatnia edycja:
Bosmanka piękna kreacja .... i ślicznie wyglądałaś na ślubie ...

Pietrucha ... Fajne foteczki .... u mnie to tez był najlepszy dzień w życiu

Martocha świetny pomysł ze zmianą sukienki .... poza tym stwierdzam ze przychodzi moda na krótsze sukienki

Natali04 no cudnieee ......

Rajani głowa do góry ... wszystko sie ułoży mówię z perspektywy moich 6 lat a nawet 8 ....

Bosmanka u mnie własnie tak to wyglądało slub cywilny obiad który sama robiłam sałatki itp i plener na swoim ogródku

reklama
co do strachu wystawiania tu zdjęć dziewczyny my na wrześniu 2005 mieliśmy zamknięty wątek i tylko dostęp miałyśmy my stale forumowicz ki nikt oprócz nas tam nic nie widział

my za Maćkiem braliśmy ślub w sierpniu tamtego roku .... rano lało jak z cebra .... a ala przyjecie miało być na ogródku

ale jakoś potem się rozpogodziło

6.jpg1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 1.jpg
    1.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 49