Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wrócilismy- super w słoncu u na 25 stopni..ale wiatr wieje zimnawy wiec jest o wiele chlodniej jadlam lody melonowe- porobilismy fotki...fajny rodzinny dzien
Martoocha- książka jest inna niż film- duużo bardziej rozbudowana i ma troszkę inne wątki Trzymam kciuki za wizyte oczywisacie!!!!
a co do zdjęć- ja wkleilam specjalnie linka do strony mojej fotografki bo od niej nie mozna skopiować zdjęć- więc wydaje mi się że są bezpieczne i nikt ich nie będzie powielał
Niby tak- ale jednak na stronach fotografów są mocno zabezpieczone i trzeba sie pomęczyć zdecydowanie dłużej i PrtSc niewystraczy do skopiowania zdjęcia z takich stron
A te 25 stopni to tylko na termometrze- w rzeczywistosci jest ok 8 na plusie- slonko nagrzewa to termometr warjuje ale i tak jest fajnie
Już niebawem i będziemy miały ogromne brzuszki i będziemy narzekać na gorąc i upał Jak nam cholera nogi popuchną radośnie w wakacje Ale co tam, damy radę!)
Ja dodałam zdjęcia jeszcze na naszej zamkniętej grupie, tak jak niektóre z nas
Kamea śliczne fotki, faktycznie młodowyglądałaś. Martocha jasne, że trzymamy kciuki.
A wy za mnie w czwartek bo też mam usggenetyczne. Pannacota a za Ciebie we wtorek
Teraz się te genetyczne posypią, a w październiku porody, oj szpitale będą oblężone
pietrucha tak sobie właśnie myślę o letnich upałach, brzuchach i już mi słabo Ja na lipiec mam zaplanowane wczasy nad morzem i zastanawiam się jaki ja strój kąpielowy wezmę
martocha, die_perle ja też oglądam serial Gra o Tron...tylko długo kazali czekać na bieżący sezon. Na początku rozwalały mnie sceny rozbierane, hehe...bo takie nie do rzeczy były, ale teraz już konkretniej jest.
die_perle piszesz, że lubisz fantastykę. A Władca Pierścieni? Oglądałaś Hobbita?
Kamea toż to błogosławieństwo na przyszłość młodo wyglądać, hehe
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki. Ja genetyczne mam w środę i planuje zabrać męża...aczkolwiek od piątku sporo się kłócimy, więc nie wiem jak będzie.